Šokirao se!

Ovaj Francuz nije ni znao da će nastupati u Supertalentu, a onda je sve rastopio Grašinim stihovima!

Andreasa Martina na Supertalent je prijavila supruga Barbara, ali on to nije znao do trenutka kad je trebao izaći na pozornicu.

''Ja sam prijavila svog muža na Supertalent ove sezone, za što on još uvijek ne zna, i uvjerila sam ga da će biti samo u publici i komentirati druge kandidate skupa sa mnom, pa ćemo vidjeti hoće li biti sretan ili će mi poslati razvod braka poslije ovoga'', rekla je Barbara prije nego što je stala na pozornicu Supertalenta i pozvala muža Andreasa da joj se pridruži. 

''U šoku sam'', priznao je Andreas, a onda uzeo gitaru i zapjevao Grašinu pjesmu ''Ako te pitaju''. 

''Ovo je pjesma koju sam pjevao Barbari na vjenčanju, tako da je to jedna posebna pjesma. Malo sam u šoku, oprostite'', rekao je, ali uspio je šarmirati žiri.

''Meni je najimpresivnije to što je čovjek stvarno dignut s klupe i rekao je - OK. Hvalim hrabrost, s pripremom tu još može biti više'', primijetio je Fabijan.

''Andreasova energija mi je zarazna, top'', kaže Maja.

''Uvijek podržavam toplu ljudsku priču i atmosferu, ali za nastup moram reći ne'', rekao je Davor.

''Nisam ništa očekivao, tako da...'' rekao je Andreas što se tiče komentara.

Taj zanimljiv par upoznao se na karaokama. 

''Ugledao sam njezine oči i samo sam buljio u njih, ona je mislila da sam čudak. Rekao sam si, ona nije Francuskinja. Ne znam kako se dogodilo, ali počeli smo razgovarati, bilo mi je fascinantno jer nikad prije nisam upoznao Hrvaticu'', ispričao je Andreas. 

''Jako važna stvar je ta da je počeo učiti hrvatski i pokušavao me impresionirati svojim rečenicama. Ovo je prvi put da sam mu priredila veliko iznenađenje'', otkrila je Barbara.

Vjenčali su se tijekom korone, kad im nitko nije mogao doći na svadbu, pa su njihovi bližnji sve gledali preko kamera. 

  1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Noge od milijun dolara: Naša bivša misica kao da je jučer napustila modne piste!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zbog žene u crvenom kompletiću na zagrebačkoj špici sve je stalo na tren, prizori kao iz filma!

Povezana vijest Celebrity Supertalent ima novi-stari žiri: ''Ne znam kad sam se zadnji put ovako nasmijala!''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte trenutak kad je Maja napala Bilmana jer joj je gledao u noge: ''Pa nije lijepo, prijatelju, nije lijepo...''

Povezana vijest inMagazin Ovo je doza slatkoće koja vam je potrebna danas i svaki dan, vjerujte nam kad vam kažemo!

Povezana vijest Celebrity Martina je malo umrla dok je gledala kroz što prolaze njezini kolege: ''Ovo je bilo jako opasno!''

Povezana vijest Celebrity Bliski susret Martine i ovog muškarca nasmijat će vas do suza, zbog njega joj je čak i psovka izletjela!

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač kojeg Hrvatice obožavaju u tajnosti je dobio dijete sa ženom s kojom je 15 godina bio u paralelnoj vezi

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS