wow!

Andrea Šušnjara odradila je jedan od zadnjih koncerata s grupom Magazin, evo kako se dotjerala za tu priliku!

Andrea Šušnjara - 2 Zvonimir Barisin/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Osim Danijele Martinović, na Sustipanu je nastupila i Andrea Šušnjara kojoj je to ujedno i jedan od zadnjih koncerata s grupom Magazin.

Naša pjevačica Danijela Martinović održala je koncert na Sustipanu, a iz prvog reda pratio ju je njezin partner Josip Plavić.

Vidno je uživao u Danijelinim izvedbama, a pojavio se u ležernom izdanju, dok je pjevačica zablistala u svjetlucavoj plavoj haljini na jedno rame.

"Vi ne znate koliko sam ovo čekala. Jedini zadatak nam je ovu večer učiniti nezaboravnom, ne idem kući dok ovo ne ostvarim", poručila je Danijela na početku koncerta i zapjevala pjesmu Danima, godinama, satima, prenosi Dalmatinski portal.

Osim Danijele, na Sustipanu je nastupila i Andrea Šušnjara, koja je odradila jedan od posljednjih nastupa grupe Magazin.

Zablistala je u crnoj haljini čiji je jedan rukav sezao do koljena. Cijelu kombinaciju upotpunila je sandala na potpeticu.

Pravi razlog odlaska Andree Šušnjare iz Magazina pogledajte OVDJE.

  1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput u seksi korzet-haljini napravila je pravi show, uzavrelu atmosferu nije uspjela pokvariti ni kiša!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives Celzijus u tanga-bikiniju dodatno podigla temperaturu na već užarenoj plaži, evo gdje se trenutačno sunča!

Povezana vijest Zanimljivosti Roditelji Donne Vekić bodrili su svoju kći s pariških tribina, vidno ponosni okitili su se i prepoznatljivim kockicama!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte tko su poznati Hrvati koji bodre Donnu Vekić s tribina u Parizu!

Povezana vijest Celebrity Mirela Holy prošetala centrom u neobičnoj modnoj kreaciji, ali ipak su svi gledali u ono što je nosila na nogama!

Povezana vijest Celebrity Severina unatoč jakom nevremenu nastavila pjevati pa napravila pravu ludnicu: "Rekli su mi da će me tresnut' struja, a ja si mislim..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS