nemaju najbolji odnos

Anatacha nam je otkrila jesu li joj se roditelji javili nakon Supertalenta i što su joj rekli nakon što su je vidjeli u showu!

Anatacha Filimone je u showu "Supertalent" pred kamerama ispričala svoju tužnu životnu priču, a sada nam je otkrila kako se njezin život promijenio nakon nezaboravnog nastupa za koji je dobila i zlatni gumb.

Mlada Anatacha Filimone izazvala je veliko zanimanje javnosti nakon nastupa u drugoj epizodi showa "Supertalent".

Osim što je sve zadivila izvedbom pjesme "I'll Never Love Again" iz filma "Zvijezda je rođena", svojom tužnom životnom pričom dirnula je cijelu Hrvatsku.

Prije nastupa u showu pred kamerama je ispričala da dolazi iz nesložne obitelji i s roditeljima nema dobar odnos, a Maji Šuput je rekla i da je mama nije pustila da se prijavi na "Supertalent" dok je bila maloljetna.

A Anatacha nam je sada otkrila kako su njezini roditelji reagirali nakon što je u showu od Martine Tomčić dobila zlatni gumb.

"Majka me nazvala sutradan, čestitala mi je na zlatnom gumbu i rekla da je pogriješila. Jako mi je drago što je napokon uz mene. Moj otac me je također nazvao sutradan i rekao je da mi je nastup bio "WOW!" Bio je baš ponosan i sretan", kazala je za DNEVNIK.HR.

Pohvalila se i kako joj se nakon Supertalenta povećao broj pratitelja na Instagramu i TikToku, gdje je i prije već bila vrlo popularna.

Na nastupu su joj, priznala nam je, čestitali i neki ljudi koji su je prije izbjegavali, no kaže i da to neće promijeniti njezin odnos prema njima. Ima i poruku za sve koji dosad nisu vjerovali u nju.

"Svima koji nisu vjerovali u mene poručujem da prate moj idući nastup u Supertalentu s kojim ću, nadam se, dodatno potvrditi da sam zaslužila osvojiti zlatni gumb", samouvjerena je Anatacha, a kao svoju najveću podršku izdvaja mlađu sestru i najbolju prijateljicu.

Anatacha sa svojom tri godine mlađom sestrom trenutno živi u učeničkom domu u Kaštelima, gdje pohađa srednju školu za prehrambenog tehničara i kaže da im se život promijenio nabolje otkako su tamo. Prije toga su živjeli u Drnišu.

"Moj život u Drnišu nije bio dobar niti kroz djetinjstvo, niti sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi, iz razloga što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene", ispričala je u Supertalentu te je priznala i da joj je najteži period bio kada je s 15 godina saznala da bi sa sestrom trebala ići u dom za nezbrinutu jer što nisu imale osnovne uvjete za život.

"Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima bude mi žao, ne mislim da se naš odnos može popraviti, ne znam uopće kako bih to odgovorila", dodala je, a poslala je i poruku drugim roditeljima.

"Čuvajte svoju djecu, čuvajte ih, nemojte ih tući jer vam se dijete neće povjeriti u svakom trenutku" poručila je Anatacha pred kamerama.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Marini Tucaković glazbenici su ostali dužni 90 tisuća eura, najviše joj duguju jedan folk pjevač i pjevačica kojoj je napisala velike hitove

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS