treninzi su urodili plodom!

Zvijezda naše serije koja je oborila sve rekorde ne prestaje se hvaliti figurom koju je dotjerala do savršenstva!

Ana Uršula Najev - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Ana Uršula Najev podijelila je novu fotografiju u bikiniju na društvenim mrežama.

Glumica Ana Uršula Najev omiljeno je lice na malim ekranima u seriji ''Kumovi'', a svoje fotografije ne voli previše objavljivati na društvenim mrežama.

Na njezinu profilu rijetke su fotografije u kupaćem kostimu, no ovog ljeta napravila je nekoliko iznimki pa se fantastičnom figurom pohvalila pred svima.

Sad je objavila fotografiju na kojoj u crnom badiću vozi bicikl pokraj mora, a svu pozornost ukrale su njezine bujne grudi te ravan utrenirani trbuh.

Već je neko vrijeme na moru, a njezine fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Osim što ima stas, Najev je pokazala da ima i glas, pa dok ne glumi, nastupa i publiku ostavlja bez daha svojim vokalnim sposobnostima. 

Podsjetimo, osim što je novo lice na našoj glumačkoj sceni, Ana privlači pozornost i svojim ljubavnim životom nakon što se proteklih mjeseci govori o romansi s rastavljenim glazbenikom Farisom Pinjom.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Veliki povratak Marka Perkovića Thompsona: Pogledajte kakva je euforija nastala kad je kročio na binu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Na ovu plavooku djevojčicu danas je ponosna cijela Hrvatska: ''Mala moja, još jednom si pokazala''

Povezana vijest Celebrity Luce iz Kumova pohvalila se prvim fotkama s godišnjeg odmora, figura u badiću nije prošla nezapaženo: ''Afrodita s Olimpa!''

Povezana vijest Celebrity Luce iz Kumova pokazala je svog zgodnog brata, a za to je imala i povod: ''Da si mi neodoljiv i da naučiš igrat na karte!''

Povezana vijest Celebrity Luce iz Kumova javila se u vjenčanici u kojoj je blistala u specijalnoj epizodi serije, komplimenti se samo nižu: ''Kao nacrtana!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS