Baš lijepo

Zvijezde Kumova prijateljice su i u privatnom životu, a zbog jednog razloga sad su se povezale još više!

Ana Uršula Najev, Jagoda Kumrić Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Ana Uršula Najev i Jagoda Kumrić najbolje su prijateljice, a svoje partnere skrivaju od javnosti.

Glumicu Jagodu Kumrić i Anu Uršulu Najev gledamo u našoj hit-seriji ''Kumovi''. U privatnom životu one su najbolje prijateljice, a zajedno su studirale i na Akademiji dramskih umjetnosti. Sada su se i njihovi partneri koje skrivaju od javnosti počeli družiti. 

Naime, Jagoda je navodno u dugogodišnjoj vezi s glumcem Konstantinom Haagom, a Anu Uršulu Najev već nekoliko mjeseci povezuje se s glazbenikom i glumcem Farisom Pinjom.

Njih dvojica na društvenim mrežama sada su se pohvalili zajedničkim projektom.

Na Teatru uz more u Splitu, dvojac će imati premijeru komedije pod nazivom ''Džaba je najskuplje''.

''Faris je glumac kojeg sam upoznao i kao razigrani dječak pomislio: "S njim se želim igrati!'' Sad je Faris više od toga, naravno! Nisam dugo stajao na sceni, ali ako će mi išta oduzet tremu, to je zato što si ti sa mnom'', napisao je Konstantin na Instagramu.

Podsjetimo, Ana Uršula Najev nedavno se pohvalila fantastičnom figurom. Pozirala je u kupaćem kostimu, a više pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Severina je napravila pravi raspašoj u Makarskoj, izrezi na čipkastoj haljinici prštali su na sve strane!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Supruga Brune Petkovića pohvalila se fotografijom kojom je otkrila gdje odmara sa sinovima: ''Posebno mjesto s posebnim društvom!''

Povezana vijest Celebrity Zvijezda naše serije koja je oborila sve rekorde ne prestaje se hvaliti figurom koju je dotjerala do savršenstva!

Povezana vijest Celebrity Od omiljene zvijezde Kumova nismo navikli na ovako golišave fotografije, nevjerojatno je kako dobro izgleda!

Povezana vijest Celebrity Luce iz Kumova svojim prisustvom uveličala je koncert u Oliverovu čast, a pojavio se i glazbenik za kojeg se šuška da joj je dečko!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda Kumova novim fotkama s odmora opet potaknula priče o vezi s kolegom, ne žele potvrditi, ali sve se čini jasno!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda najgledanijih domaćih serija o neraskidivoj vezi koja se rodila na setu: "Ne razdvajamo se"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS