PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Naša violončelistica uskočila je u badić pa raspametila obožavatelje isklesanim tijelom: ''Izgledaš kao djevojčica!''

Ana Rucner Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ana Rucner uživa na moru, a s pratiteljima na društvenim mrežama je podijelila nekoliko kadrova s odmora.

Naša violončelistica Ana Rucner uzela je kratak predah od brojnih nastupa te se odmara na našoj obali. Zanosnim kadrovima s plaže oduševila je brojne obožavatelje.

Naime, Rucner je objavila kratki video na kojemu sjedi u plićaku i brčka se u moru, a svi su primijetili njenu isklesanu liniju. Gornji dio kupaćeg kostima bio je plave boje, a donji zelene.

''Hello, rujan'', kratko je napisala ispod objave. 

Obožavatelji su joj odmah objavu zatrpali brojnim komplimentima.

''Kao curica. preslatka'', ''Djevojčica'', ''Sve je prelijepo'', samo su neki od komentara na Instagramu.

Podsjetimo, violončelistica je nedavno podijelila fotografiju sina kojeg ima s Vladom Kalemberom. Mladić je nedavno napunio 18 godina.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seve objavila jedan od rijetkih prizora sebe i sina u prisnom trenutku, ovo sve govori o njihovom odnosu!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nedu Ukraden zbog fotke u badiću napali da koristi Photoshop, pjevačica im nije ostala dužna!

Povezana vijest Celebrity Seve objavila jedan od rijetkih prizora sebe i sina u prisnom trenutku, ovo sve govori o njihovom odnosu!

Povezana vijest Celebrity Sonja Kovač odlučila se na drastičnu promjenu izgleda, pratitelji su složni: "Puno mlađe izgledaš!"

Povezana vijest Celebrity Lopez je ogorčena zbog razvoda, a Ben polako skuplja stvari s imanja na kojem su živjeli zajedno, evo gdje se seli: ''Trudila se, ali on...''

Povezana vijest Celebrity Fani Stipković utegnula se u tajice pa se fotografijom javila iz teretane: ''Najbolji osjećaj!''

Povezana vijest Celebrity Što to Georgina ima na prstu? Ronaldo ju već neko vrijeme oslovljava posebnim nazivom, posljednjim izjavama dodatno je potaknuo šuškanja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS