vikend druženje

Zanimljiv dvojac na zagrebačkoj špici: Ana Karamarko u društvu supruga naše dizajnerice prošetala Cvjetnim!

Ana Karamarko, Tomislav Madžar Josip Moler / CROPIX 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Supruga Tomislava Karamarka prošetala je zagrabačkom špicom, a društvo joj je pravila kći. Na drugoj fotki družila se sa suprugom naše dizajnerice.

Supruga našeg bivšeg ministra i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, Ana Karamarko rijetko izlazi u javnost, ali ovog puta fotografi su je uhvatili u šetnji Zagrebom s doktorom Tomislavom Madžarom.

Madžar je inače suprug domaće modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Na drugoj fotografiji lijepa Ana bila je s kćeri Katarinom. Ana je nosila crni kaput, a svi su primijetili i njene kovrče bakrene boje koje su joj zaštitni znak. Uz to, u ruci je držala crni ruksak.

Ana i Tomislav Karamarko vjenčali su se 2015. godine, a njemu je to drugi brak.

Prije nje bio je oženjen Enisom Muftić, s kojom ima sina Martina i kćer Lanu, a njihov je brak potrajao od 1993. do 2011. godine.

Inače, u subotu je gradom prošetao i bivši vaterpolist Dubravko Šimenc. S kim je bio u društvu pogledajte OVDJE.

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Lijepa glumica iz naše hit-serije ''U dobru i zlu'' pohvalila se romantičnim trenucima s dugogodišnjim dečkom: ''Prekrasni!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Uz nikad viđene obiteljske fotografije sestra Liama Paynea otkrila detalje iz glazbenikovog života: ''Oprosti što te nisam mogla spasiti...''

Shrvani Simon Cowell emotivnom objavom oprostio se od Liama: ''Morao sam ti s 14 godina reći da nije tvoje vrijeme...''

Vedrana Rudan objavila nastavak teksta o svojoj djeci koji je izazvao brojne reakcije: ''S***at ću si imidž žrtve...''

Jedna od najljepših supruga naših sportaša nije se niti malo promijenila, njena prirodna izdanja dokaz su da joj godine ne mogu ništa!

Povezana vijest Celebrity Naš bivši predsjednik bez svog zaštitnog znaka izgleda potpuno drugačije, primjećujete li vi što nedostaje?

Povezana vijest Celebrity Uplakani Liamov otac stigao je u hotel u kojem je njegov sin tragično preminuo, prizori su to koji lome srca!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS