Njezino prvo snimanje

Pogledajte kako je Ava Karabatić izgledala sa 16 godina: "Imala sam potrebu objaviti"

Ava Karabatić Instagram 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Nakon što je vidjela komentare o svom izgledu, Ava Karabatić je odlučila stati glasinama na kraj i objaviti slike iz mlađih dana.

Nedavni komentari o promjeni svog izgleda nagnali su Avu Karabatić na jedan povratak u prošlost. Na svom Instagramu, 36-godišnja manekenka i voditeljica objavila je fotografije snimljene kada je imala samo 16 godina, kako bi pokazala da su komentari o pretjeranim estetskim promjenama bez temelja.

"Ja sa 16 godina na modelskom natjecanju "Marco Polo". Imala sam potrebu ovo objaviti jer mi je već dosta ljudi koji pišu da sam puna operacija", napisala je Ava uz dvjie fotografije prema kojima se vidi da se nije puno promijenila u odnosu na ranije.

"Lijepa tada, lijepa sada", "Wow", "Baš si lipa", "Dobra frizura", dio je komentara njezinih pratitelja koji su se složili da je Ava ostala ista.

Jedine operacije koje je Ava otvoreno priznala bile su one povećanja grudi iz 2007. i uklanjanja podočnjaka i popunjavanja jagodičnih kostiju iz 2016. godine.

Kako je Ava Karabatić izgledala nekada, prisjetite se u našoj fotogaleriji.

Ava se nedavno priključila humanitarnoj akciji za pomoć Bosni i Hercegovini poslije katastrofalnih poplava, a više informacija saznajte OVDJE.

Iza Ave je teško razdoblje, o čemu više pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Lena Lopatny pomno je birala ime za svoju kćerkicu, veliku ulogu odigrao je ovaj simbol!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nitko nije mogao skinuti pogled s ove ljepotice kad se pojavila na plaži, nevjerojatno je kako ova žena izgleda

Taksist Elli prepričavao anegdotu s njenim ocem Dinom, nije ju prepoznao: "Tamo često trče goli..."

Tko je Osječanin pred kojim Brad Pitt u novom filmu psuje na hrvatskom?

Povezana vijest Preporuke Faris Pinjo i Konstantin Haag nasmijali publiku do suza: ''Džaba je najskuplje'' oduševila Zagrepčane

Povezana vijest Clubzone Tony Cetinski uoči dva velika beogradska koncerta iznenadio novim singlom, udružio je snage sa svjetskim supervizorima!

Zvijezde Kumova slave početak snimanja još jedne sezone obožavane serije: "Nazdravljamo...''

Seve prošetala gradom u outfitu koji košta 7 tisuća eura, odabrala je dizajnericu koju obožava i Kate Middleton!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS