Dugo je nismo vidjeli!

Naša proslavljena skijašica iznenadila izgledom na prvoj fotki nakon nekoliko mjeseci, promjena nije prošla neopaženo

Ana Jelušić Black DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ana Jelušić Black je nakon dugo vremena na Instagramu objavila svoju fotografiju i iznenadila pratitelje novim imidžem.

Bivša hrvatska skijaška reprezentativka Ana Jelušić Black (35) objavila je svoju fotku na Instagramu nakon dugo vremena.

Ana se javila iz kafića te se pohvalila kako uživa u samoći, a izgledom je iznenadila pratitelje.

"Prije dva djeteta nisam znala cijeniti ljepotu sjedenja u kafiću i uživanja u šalici kave potpuno sam", napisala je uz selfie na kojem je pokazala novu, tamniju boju kose.

"Pa ti si ful tamna", komentirao je jedan pratitelj Aninu kosu na što mu je ona odgovorila: "Takva je tmurna godina! Otpalo mi pola kose, a ovo što je ostalo je 'styled by bike kaciga'." Ana je objasnila i zašto joj je otpala kosa. "Dvoje djece u dvije godine mi se desilo!" napisala je.

"I tako sjajiš", "Prekrasna", pisali su joj pratitelji kojima se svidjela promjena uz brojna srca i zaljubljene smajliće.

Inače, Ana je u veljači prošle godine rodila svoje drugo dijete, sina Vitu, a sa suprugom Travisom Blackom ima još i kćer Ninu. Za Kanađanina se udala u rujnu 2016. godine, nakon pet godina veze. Svadbenu svečanost priredili su na Trsatskoj gradini te se na vječnu ljubav zavjetovali pred obitelji i prijateljima koji su pristigli iz cijelog svijeta.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, od pogleda na njezin dekolte mnogima je poskočilo srce

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS