Voli ju posjećivati

Zgodna splitska glumica pokazala je mlađu sestru koja živi u dalekoj Americi, tamo je otišla zbog ljubavi: ''Ujedinjene sestre!''

Ana Gruica i sestra Petra - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Ana Gruica već je nekoliko dana u dalekom New Yorku gdje je otišla u posjet sestri, sad su zajedno pozirale.

Splitska glumica Ana Gruica već neko vrijeme boravi u Americi, točnije New Yorku, a tamo je otišla u posjet svojoj sestri Petri.

Dvije ljepotice sad su zajedno pozirale za Instagram, a svojom ljepotom očarale su pratitelje.

''United Sisters'', napisale su kreativno u opis.

''Sister power'', ''Predivne sestre'', ''Top'', pisali su im pratitelji.

Inače, Anina sestra Petra u travnju udala za svog partnera Sonnyja DeJoriu, a u Americi radi kao organizatorica vjenčanja i evenata u Carnegie Hallu.

Ana ima i sestru Josipu Gruicu Maroš.

Glumica je inače u sretnom braku sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, za kojeg se udala prošle godine, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem, ima sina Marata Ivana.

Povezana vijest Celebrity Splitska glumica u mini haljini pokazala brutalne noge, mukotrpan rad u teretani itekako joj se isplatio!

Povezana vijest inMagazin Splitska glumica o svojoj najvećoj životnoj želji: ''Ja mogu željeti, ali ima netko gore tko dijeli karte''

Povezana vijest Celebrity Splitska glumica pohvalila se savršenim skokom u more, no zbog sićušnog bikinija svi su gledali samo u jedno!

Povezana vijest Celebrity Ovi prizori splitske glumice nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pokazala je zašto slovi za jednu od najseksi Hrvatica!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna od naših najljepših sportašica pohvalila se radosnim vijestima: ''Bolje ikad nego nikad!''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Nives Celzijus sjela je na rub najpoznatijeg hotelskog bazena u Hrvatskoj, ali njena guza u badiću bila je veći fokus!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS