Atraktivna Splićanka

Jolina supruga u haljini kakva se ne viđa svaki dan pažljivo sakrila ključne dijelove i istaknula sve adute!

Revija Infinity Runway, Ana Čagalj Teo Begović 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ana Čagalj plijenila je poglede na reviji Infinity Runway zbog haljine koja je otkrila sve njezine adute.

Brojne poznate Hrvatice za vikend su se okupile na reviji Infinity Runway u Solinu, a posebno se istaknula supruga popularnog pjevača Jole, Ana Čagalj.

Reviju je pratila iz prvog reda i u društvu glumice i svoje imenjakinje, Ane Gruice, a zbog haljine koju je nosila nikako nije mogla proći neopaženo.

Atraktivna Ana je za ovu prigodu odabrala dugu crnu haljinu koja je zbog prozirnih dijelova otkrila više od očekivanog i zapravo je pokrila samo ključne dijelove.

Povezana vijest inMagazin Jole otkrio kako je zamalo propustio ljubav svog života: ''Ana mi je rekla da se javim i zvao sam je par puta...''

Istaknula je dekolte, trbuh, ali i svoje najjače adute, a to su njezine vitke noge, kojima je očarala i supruga Jolu kada su se tek upoznali.

"Prvi put kad sam je vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest", ispričao je Jole jednom za IN magazin.

Osim na reviji, Ana je za vikend bila i na proslavi rođendan Jolina oca Ivana, a pridružila su im se i njihova djeca, kćeri, Iva, Ema i Tia te sinčić Luka.

Jole i Ana u braku su od 2006. godine, a vjenčali su se u solinskoj crkvi Gospe od Otoka.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Sjećate se trenutka kad je ovaj mladić prije pet godina rasplakao Maju Šuput? Poslušajte čime je to sve oduševio, ali on sam nije bio zadovoljan!

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS