''čovjek kad zažmiri...''

Ana pjeva kao netko tko je proživio dva života, a tek joj je 13 godina!

Ana Ajduković je u showu Supertalent otpjevala pjesmu ''Kako sam te voljela'' iz razdoblja Magazina kad je u njemu pjevala Ljiljana Nikolovska. Sve je oduševila sa svojim vokalnim sposobnostima s obzirom na to da ima samo 13 godina.

''Iskreno, vidim se u sapunici, volim glumiti, volim turske sapunice, a ovdje sam da ljudi vide što je moj talent. Volim balade i uživam u njima'', rekla je Ana Ajduković prije nego što je žiriju showa Supertalent pokazala što može sa svojim glasom. 

''Ti s 13 godina, da takvu dubinu možeš imati u svom glasu, čovjek kad zažmiri, čuje nekoga tko je proživio dva života'', rekao joj je Fabijan. 

''Ti naprosto to nosiš u sebi, muzikalnost, karizmatičnost, tebi je ovo sve prirodno'', poručila joj je Martina. 

''O tvom pjevanju ne moramo ništa govoriti, i onaj tko nema sluha, za tebe mora reći da si Supertalent'', zaključila je Maja. 

Anu ćemo, naravno, opet slušati u Supertalentu. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić nije prošla neopaženo dok je šetala centrom Zagreba, zna se tko je muškarac s kojim je bila

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity ''Ovo je sve, samo nije haljina'': Pogledajte čistu umjetnost u kojoj je Maja Šuput podigla cijelu atmosferu!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je to rasplakalo Mešina! Ova priča inspirirana je stvarnim životom, a od izvedbe ćete se i vi naježiti

Povezana vijest Celebrity Voditeljica i vlasnica licence za Miss Hrvatske šute o teškim optužbama, humanitarne revije su prevara? ''Mi novac nismo dobili''

Povezana vijest Celebrity Franka Batelić podijelila trenutke s Ćorlukom i djecom iz Istre, napokon je dočekala lijepo vrijeme za omiljenu aktivnost

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Seve priuštila svom sinu jedincu, javno je zahvalila Luki Modriću za ovo iskustvo!

Povezana vijest Celebrity Tko je Hana Tabaković Baksa koja se našla usred skandala za potkradanje humanitarnih akcija?

Povezana vijest Celebrity Zvijezda "Dosjea X" izgleda senzacionalno u 57. godini, paparazzi je uhvatili na plaži u bikiniju!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda "Dosjea X" izgleda senzacionalno u 57. godini, paparazzi je uhvatili na plaži u bikiniju!

Povezana vijest Celebrity Poznate humanitarke u centru skandala zbog navodnih sumnjivih poslova? Evo što one kažu na optužbe

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS