Uz bok svjetskim zvijezdama

Amar Bukvić objavio fotografiju s omraženom "Tračericom" te otkrio kako su provodili vrijeme iza kamera

Amir Bukvić DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumac Amar Bukvić na društvenim mrežama je podijelio fotografije sa seta novog filma "The Weekend Away" u kojem glumi s Leighton Meester, zvijezdom serije ''Tračerica''. Film se trenutačno može pogledati na Netflixu.

Naš poznati glumac Amar Bukvić nedavno je odigrao sjajnu ulogu u filmu "The Weekend Away", a utjelovio je lik splitskog policajca. 

Uz bok odličnim glumcima, Amaru ovo nije prvi put da glumi sa svjetski poznatim zvijezdama, a ovog je puta svoje znanje i umijeće mogao pokazati pokraj Leighton Meester, 35-godišnje Amerikanke koja je najpoznatija po ulozi u dramskoj seriji "Tračerica".  

Pohvale za film pristižu sa svih strana pa se tako pozitivni komentari pojavljuju i na fotografijama koje je Amar objavio na društvenim mrežama. 

"Odličan film, takva neizvjesnost. Nedostaje mi i prekrasan Split." jedan je od komentara pratitelja. 

"The Weekend Away" je film o ženi po imenu Beth koja putuje na vikend s prijateljicom. Odmor ubrzo pođe po zlu, a Beth biva optužena za ubojstvo prijateljice. Dok pokušava dokazati svoju nevinost, Beth otkriva bolnu tajnu. 

Osim Amara, u filmu glumi i još nekoliko naših glumaca. Marko Braić utjelovljuje lik Luke, Lujo Kunčević snašao se u ulozi Matea, a Iva Mihalić je za ovaj film postala inspektorica policije. 

Još jedan od filmova u kojima je Amar sudjelovao je i "The Hitman's Wife's Bodyguard", snimljen prošle godine na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Zvijezde ovog filma su Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson. 

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Vanna pokazala prelijepu kćer, koja slavi 21. rođendan, Jana je od mame naslijedila sve najbolje!

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS