Mama i sin!

Supruga našeg bivšeg nogometnog reprezentativca približava se danu koji svi iščekuju, a fotografije zagrljaja s njenom omiljenom osobom sve su raznježili!

Adriana Ćaleta-Car Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Adriana Ćaleta-Car, supruga našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, objavila je fotografije s mora u kupaćem kostimu u kojem se isticao njen trudnički trbuh, a društvo joj je pravio i sinčić Mauro.

Supruga našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara Adriana Ćaleta-Car pohvalila se da ljetuje u svom rodnom Dubrovniku, a pratitelje je razveselila novim fotografijama.

Adriana je sjedila na kamenju u moru u jednodijelnom kupaćem kostimu crno-bijele boje s prorezom koji je isticao njen trudnički trbuh, a društvo joj je pravio i njen sinčić Mauro kojeg je grlila i ljubila.

''Moje najdraže mjesto… I moja najdraža osoba!'' napisala je u opisu fotografija.

Sina Maura Adriana i Duje dobili su dobili su u kolovozu 2021. godine, a u ožujku ove godine objavili su kako će u njihovu obitelj stići i još jedna beba.

 

Svoju trudnoću Adriana je objavila na zanimljiv način, a videozapis je isprva izgledao kao modno snimanje. Prvo je bila okrenuta leđima kameri, a onda se okrenula i počela milovati po trbuhu. Spol djeteta još nisu otkrili.

Inače, krajem ljeta 2021. vjenčali su se kod matičara, a obzirom na pandemiju, veliko crkveno vjenčanje u crkvi svetog Ignacija i svadbu organizirali su u srpnju 2022. godine.

Tad je glavna tema medija bila i njezina neobična vjenčanica.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Poslije ovih fotki u uskoj mini haljini bit će vam jasno zašto je tako teško povjerovati da Severina ima 51 godinu!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Kći Angeline i Brada opet želi biti dječak? Donedavno je izgledala potpuno drugačije, a sad je prošetala s novom frizurom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS