Obožavateljice, idete li?

Mostarac za kojim su Hrvatice poludjele najavio drugi koncert u Lisinskom: ''Za vas još jedna magična noć...''

Adi Šoše - 2 Instagram 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Adi Šoše mladi je Mostarac koji je svojim glasom i stasom zaludio regiju, a sad najavljuje i svoj drugi koncert u Hrvatskoj.

Popularni glazbenik Adi Šoše u manje od tri dana rasprodao je koncert u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu koji će održati 28. listopada 2024. godine.

Na radost brojnih obožavatelja, ovaj miljenik žena objavio je još jedan datum, ali tek sljedeće godine, 9. veljače 2025. godine.

''Nažalost, ljudi, nismo imali slobodan termin za ovu godinu, ali poželit ćemo se ako ništa! Zagrebe, imamo još jednu magičnu noć... Hvala!'' napisao je uz najavu na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADI ŠOŠE (@adisosee)

29-godišnji Adi jedan je od najpopularnijih mladih glazbenika u regiji. Ovaj diplomirani inženjer građevine kojeg glazbeni kritičari nerijetko nazivaju novim Čolom karijeru je krenu je graditi u suradnji s poznatim producentom, tekstopiscem i kompozitorom Amilom Lojom koji je ujedno i autor njegovih najvećih hitova. 

Njegov prvi singl ''Nije lako biti ja" i istoimeni album donijeli su mu još veći uspjeh, a hitovi poput ''Najljepši cvijet'', ''Od Jeseni do proljeća'', ''Pusto ostrvo'' i duet s Tonyjem Cetinskim ''Sve ili ništa'' iz dana u dan sve su popularniji.

Osim glasom, Adi je mnoge osvojio i stasom, a svi oni koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice za prvi koncert u Lisinskom, sada imaju priliku osigurati svoje mjesto putem sustava Entrio.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Nikad izazovnije izdanje slavne glumice podiglo je prašinu, zar ona stvarno ima 57 godina?

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Seve nakon koncerta skinula crnu haljinicu, imalo se što vidjeti: ''Kad misle da je lako biti Severina!''

Povezana vijest inMagazin Zgodni Mostarac za kojim žene luduju priznaje da nikad nije bio sretniji: ''I sebi sam rekao kako bih volio zaključati ovaj trenutak!''

Povezana vijest inMagazin Zbog mostarskog slavuja kojem tepaju da je novi Čolić i Toše žene vrište i plaču, no on djevojku ima, a evo kako ju je upoznao: ''A što ću, moderne generacije''

Povezana vijest Celebrity Zgodni Mostarac kojeg žene u regiji obožavaju oduševio Splićanke, a na pozornicu je letjelo i donje rublje

Povezana vijest Celebrity Zvijezde Kumova prijateljice su i u privatnom životu, a zbog jednog razloga sad su se povezale još više!

Povezana vijest Celebrity Kolinda podijelila fotku sa suprugom Jakovom iz Pariza, ali pozornost je ukrao natpis na njezinoj majici, podsjeća li vas na nekoga?

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput sredila se za romantičnu večeru s mužem, evo u čemu su uživali: "Samo za nas dvoje!"

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS