"ovo je bilo čarobno..."

Adele se emotivno oprostila od Münchena nakon koncertnog ljeta pa rastužila fanove: "Neću vas vidjeti nevjerojatno dugo..."

Adele TikTok/Screenshot 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Adele je održala u subotu posljednji deseti koncert u MUnchenu, gdje nastupa već četiri tjedna, pred više od 70 tisuća obožavatelja i oprostila se od tog bavarskog grada.

Britanska pop zvijezda Adele emotivno se oprostila od fanova u areni na otvorenom.

"Hvala München. Ovo je bilo apsolutno čarobno, naježila sam se", kazala je Adele.

36-godišnja Adele, poznata po hitovima poput "Rolling in the Deep" i "Hello" održavala je dva koncerta tjedno u tzv. Adele Areni, podignutoj na mjestu gdje se inače održavaju sajmovi.

Privremena konstrukcija prilagođena njenim željama mogla je primiti do 74 tisuće ljudi.

Na pozornici je bio i kolosalni ekran, navodno najveći na svijetu.

Obožavatelji iz cijelog svijeta putovali su na koncerte. Organizatori su prodali 730.000 ulaznica za svih 10 koncerata usprkos visokim cijenama.

Adele je obožavateljima rekla da se vraća doma kroz nekoliko sati i da planira odvesti svoje dijete u školu u ponedjeljak.

Adele je najavila nastupe u Las Vegasu krajem listopada nakon čega će uzeti dužu pauzu.

"Imam još deset nastupa za odraditi, ali nakon toga vas neću vidjeti nevjerojatno dugo i nosit ću vas u srcu", poručila je pjevačica.

Britanska pjevačica rijetko odrađuje turneje. Zadnju je imala u Europi 2016. godine.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Brad Pitt kao Benjamin Button: Kako je moguće da sa 60 godina izgleda tako dobro?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Salma Hayek počastila je fanove prizorima svojih bujnih oblina s malo krpica na sebi, razlog je ipak bio poseban!

Povezana vijest Nekad i sad Gdje je nestala jedna od naših najljepših voditeljica s početka 2000-ih? Bila je omiljeno TV lice, a onda je odselila iz Hrvatske

Povezana vijest Celebrity Ispod raskopčane košulje Slavka Sobina nazirali su se rezultati mukotrpnih treninga koje naš proslavljeni glumac ne propušta

Povezana vijest Celebrity Majin Bloom u novim izazovima, pjevačica je fotografijom pokazala što je preslatki mališan jedva dočekao!

Povezana vijest Celebrity Zvijezde Kumova u prvom zajedničkom izlasku potvrdile šuškanja koja traju već dugo, čini se da je sve vrlo jasno!

Povezana vijest Preporuke Film s Clooneyem i Pittom vrijedan čak 200 milijuna dolara, kritičari su dočekali na nož: "Uvredljivo za gledanje"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS