PRAVO IZNENAĐENJE!

Adele na koncertu u Njemačkoj otkrila sretne vijesti, a onda je napravila nešto što nitko nije očekivao!

Adele Profimedia 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Obožavatelj je pitao Adele da se uda za njega, a ona mu je odgovorila kako to neće biti moguće.

Britanska pjevačica Adele svojim je obožavateljima tijekom nastupa u Njemačkoj potvrdila zaruke s američkim sportskim agentom Richom Paulom.

Tridesetšestogodišnja pjevačica otkrila je 2021. da je u vezi s osnivačem menadžerske tvrtke Klutch Sports Group, koja zastupa košarkaške zvijezde, uključujući LeBrona Jamesa, Anthonyja Davisa i Johna Walla.

Prema snimkama na društvenim mrežama s jednog od koncerata u Munchenu, Adele je ugledavši muškarca s natpisom "Hoćeš li se udati za mene?", rekla: "Ne mogu se udati za tebe jer se već udajem pa ne mogu, ali cijenim to, hvala."

Adele je publici pokazala i nešto što je izgledalo kao zaručnički prsten.

Prethodno je rekla za Vogue da su prije Paula, koji je redovito posjećivao njezinu kuću u Las Vegasu, ljudi s kojima je izlazila "mrzili" njezinu slavu.

"Bilo bi im stresno biti vani ili se vidjeti sa mnom. Dok njega to uopće ne izluđuje", rekla je pjevačica.

Zadnji svoj album pjevačica je objavila u studenom 2021. te se vratila na glazbenu scenu nakon pet godina pauze. Album se zove "30" i sadrži singlove "Easy On Me", "I Drink Wine" i "To Be Loved". 

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Raskošne obline opet je istaknula u sićušnom bikiniju, žene ju obožavaju jer nema problem pokazati realnu sliku svog tijela!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Nina Badrić podijelila je novu fotku s mora, ali ne onakvu kakvu biste očekivali: ''Ovo ti je najbolja slika ikad!''

Povezana vijest Celebrity S dugoočekivanog koncerta Adele u Münchenu šire se urnebesne snimke, evo što je napravila!

Povezana vijest Celebrity Svjetska senzacija danas nastupa u Zagrebu! Zbog glazbe se ispisao iz škole, bio je beskućnik, a bolest supruge mu je promijenila život!

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput ispunila je Bloomu veliku želju, ali i zapaprila sama sebi: ''Do jučer je htio psa, sad smo u većem problemu...''

Povezana vijest Celebrity Petar Grašo zabavljao publiku brojnim hitovima, a trudna supruga Hana podržala ga iz publike!

Povezana vijest Celebrity Šuput na putu za novu gažu srela našu glazbenu legendu: ''Jutarnja kavica na trajektu!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS