demantira optužbe

Čak 16 žena optužilo je legendarnog mađioničara za seksualno zlostavljanje, žrtve su navodno bile i maloljetnice

David Copperfield - 3 Profimedia 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Za skandale Davida Coperfielda odavno se sumnja, a sada ga je već 16 žna optužilo za seksualno zlostavljanje.

Prema pisanju Guardian, čak 16 žena optužilo je poznatog mađioničara Davida Copperfielda za seksualno zlostavljanje koje navodno traje već desetljećima. Više od polovice njih također tvrdi da su za vrijeme incidenata bile mlađe od 18 godina.

Copperfield je navodno drogirao tri žene prije nego što je s njima stupio u seksualne odnose, a incidenti se protežu od kasnih 1980-ih do 2014. godine.

Povezana vijest Nekad i sad Bio je jedan od najvećih mađioničara, ali gnjusne optužbe i plaćena veza s ljepoticom obilježile su ga za čitav život!

Upoznale su sadašnjeg 67-godišnjeg mađioničara kroz njegov rad, ali kažu da su tek nakon #MeToo pokreta mogle progovoriti o svojim iskustvima.

Brittney Lewis, prva je žena koja ga je javno optužila da ju je drogirao i seksualno zlostavljao 1988., a tada je imala samo 17 godina. 

Druga žena, imena Gillian, otkrila je Guardianu da je imala slično iskustvo nakon što je 1993. pristala izaći s njim na piće nakon jednog od njegovih nastupa. 

Povezana vijest Celebrity Legendarni mađioničar i dečko slavne ljepotice provodio se na pedofilskim zabavama? Procurilo pitanje koje je postavio jednoj od žrtava!

"Nikada to ne bih rekla da iskreno i u potpunosti ne vjerujem da sam tada stvarno bila drogirana" priznala je.

Tijekom istrage se ispostavilo da je David nekoliko žena obećao pomoći u krarijeri, odnosno showbizzu, a tada 15-godišnja Carla tvrdi da ju je nakon susreta na jednom od njegovih nastupa u 1991. godini počeo stalno zvati kasno navečer. Slao joj je darove i ulaznice za svoje nastupe, a kad je napunila 18 godina imali su seksualne odnose na koje su oboje pristali.

Povezana vijest Nekad i sad Danas je pomalo zaboravljen, njegovi uspjesi u sjeni su velikih skandala, ali na vrhuncu slave žario je i palio nevjerojatnim trikovima!

Copperfield je sve optužbe negirao.

"Nikada se nije ponašao neprimjereno ni s kim, a kamoli s maloljetnicama", kažu njegovi odvjetnici.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Gradonačelnik Umaga za Dnevnik Nove TV o dočeku Baby Lasagne: ''On je proširio jednu pozitivnu priču koja je došla do milijuna ljudi!''

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Evo što je Baby Lasagna poručio obožavateljima u Umagu, okupili su se u golemom broju: "Hvala vam što ste..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS