Malo je zabrinuo fanove

Naš glumac šokirao svojim najnovijim fotografijama, obožavatelji u nevjerici provjeravali je li to zbilja on: ''Ovo nije istina...''

Frano Lasić Instagram 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Jedan od naših najpoznatijih glumaca Frano Lasić zaprepastio je obožavatelje novom fotografijom na Instagramu, za koju postoji logično objašnjenje.

Frano Lasić, 67-godišnji hrvatski glumac i pjevač, šokirao je obožavatelje na Instagramu novom fotografijom, na kojoj se prerušio u beskućnika.

Isprva ga nitko ne bi mogao prepoznati, a očito je da je za novi imidž glumca zaslužna uloga u nekom novom projektu.

Frano na fotografiji ima obučenu staru, poderanu odjeću i tenisice, a kosa i brada su mu dugačke i raščupane.

Osobe koje su se pobrinule za ovu masku zaslužuju dobiti nagradu, a nema sumnje da će Frano i ovakvu ulogu savršeno odraditi.

Frano je jedne od svojih najpoznatijih uloga odigrao u serijama ''Ruža vjetrova'' i ''Villa Maria'', a gledali smo ga i na mnogim filmskim uspješnicama hrvatskih i stranih filmova.

Set je imao priliku dijeliti s Pierceom Brosnanom u filmu ''Noćna straža'' 1995. godine te Christopherom Walkenom u filmu ''Fade to Black'' 2006. godine.

2009. glumio je i jednu od važnijih uloga u filmu ''Vjerujem u anđele'' s pokojnom glumicom Dolores Lambašom.

Frani uloge i suživot s mladim damama nikad nisu bili strani, a Lasić je trenutno u braku s 32 godine mlađom Milenom Matić.

Par je svoju ljubav okrunio 2015. godine, a 2020. dobili su sina Nikolasa.

A da ni u koga nije bio zaljubljen kao u Milenu, objavio je jednom i na svojem Instagramu podijelivši njezinu fotografiju uz opis: ''Za života upoznao sam mnogo ljudi, ali nikad nikoga kao što je Milena''.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity U toplesu prošetala crvenim tepihom: Pojavila se zakopčana do grla, a onda je skinula sako i pokazala sve!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Nekad i sad Pogledajte kako je Donatella Versace izgledala prije plastičnih operacija, na starim fotografijama jedva ćete je prepoznati!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS