što joj je to trebalo?

Pogledajte kako je Donatella Versace izgledala prije plastičnih operacija, na starim fotografijama jedva ćete je prepoznati!

Donatella Versace Donatella Versace Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace Donatella Versace Donatella i Gianni Versace Donatella Versace Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: Profimedia) Donatella Versace i Irina Shayk (Foto: Profimedia) +1 Donatella Versace Galerija

Donatella Versace slovi kao kraljica plastičnih operacija, a prije nego što je zaslužila taj nadimak, bila je prirodna ljepotica.

Talijanska dizajnerica Donatella Versace jedno je od najvećih imena modne industrije, no prati je i nadimak kraljice plastičnih operacija.

Pogledaj i ovo Donatella Versace Sve je uništila Više nije ni sjena prirodnoj ljepotici kakva je bila, a na njoj su prepoznatljive ostale tek dvije stvari

Sa 67 godina više nije ni sjena prirodnoj ljepotici kakva je bila na počecima svoje karijere, a iako je teško procijeniti na koliko je zahvata otada bila, može se zaključiti da je pretjerala.

Najbolji dokaz za to su njezine stare fotografije, koje možete pogledati u galeriji i na kojima Donatellu nije nimalo lako prepoznati, a ono što je do danas ipak ostalo isto su njezin umjetni ten i platinasto plava kosa.

S operacijama je počela 1995. godine, a do 1998. godine njezin se izgled već drastično promijenio.

Mediji su je početkom 2000-ih sve češće počeli prozivati zbog operacija, no to je nije zaustavilo. Pretjerano korištenje botoksa, izobličene usne i natečeno lice smjestili su je na sam vrh popisa svjetskih zvijezda koje su se zanijele s estetskim zahvatima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Donatella Versace (@donatella_versace)

Njezinu izgledu je uvelike pridonio i burni život koji je vodila, a zbog čestog partijanja te uživanja u alkoholu i drogama imala je i psihičke slomove.

Inače, Donatella je modno carstvo naslijedila od svojeg brata Giannija, koji je ubijen 1997. godine.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić +12 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Irisina kuma Lana ne krije koliko je ponosna, pogledajte pripijenu haljinu koju je izabrala za prijateljičin veliki dan

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sakis Rouvas - 1 Sakis Rouvas - 2 Sakis Rouvas - 3 Sakis Rouvas - 1 +7 Sakis Rouvas - 2 Nekad i sad Njegov zarazni hit pjevušimo već 18 godina, a on se za to vrijeme gotovo uopće nije promijenio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene