ali nije otišao praznih ruku

Mladi natjecatelj s Malog Lošinja odustao je na zadnjem pitanju, a muku su mu zadale i Missice: Znate li vi tko je bio najljepši 1992.?

Ivan Tomich u Jokeru - 5 Ivan Tomich u Jokeru - 5 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Tomich u Jokeru - 1 Ivan Tomich u Jokeru - 2 Ivan Tomich u Jokeru - 3 Ivan Tomich u Jokeru - 4 +0 Ivan Tomich u Jokeru - 5 Galerija

Znanje i sreća bili su mu naklonjeni na većem broju pitanja, ali među njima nije bilo i posljednje, 12. pitanje na kojem je odustao.

Mladi natjecatelj Jan Tomich s Malog Lošinja logičkim zaključivanjem dolazio je do točnih odgovora i tijekom cijelog kviza štedljivo koristio jokere, pa je osvojio značajan iznos.

Znanje i sreća bili su mu naklonjeni na većem broju pitanja, ali među njima nije bilo i posljednje, 12. pitanje na kojem je odustao, te stoga pao na ljestvici s 15.000 na 5.000 eura.

Pogledaji ovo Branimir Šegović - 3 Zanimljivosti Evo kako se ljubitelj i sastavljač kvizova snašao s pitanjem o legendarnoj braći Dvornik, znate li vi odgovor na ovo?

''Ne bih se kockao i odustat ću“, rekao je nakon što je shvatio da bi previše riskirao odgovarajući na pitanje: Što je u 19. stoljeću stvorio Charles Frederick Worth? A) modnu reviju B) Društvo anonimnih alkoholičara C) utopijsku zajednicu D) radio dramu

Da je odgovarao, Jan bi odabrao odgovor B, a točan je bio A.

Pogledaji ovo Dalibor Britvić u kvizu Joker - 2 Zanimljivosti Ljubitelj kvizova iz Vodnjana bio je na vrhu novčane ljestvice, ali pitanje o kultnom filmu skupo ga je koštalo!

Netočno je odgovorio samo na dva pitanja. Jedno je bilo o natjecanju ljepote koje se održalo još prije njegova rođenja: Tko je 1992. godine izabran za prvu Miss Hrvatske? A) Vanja Rupena B) Anica Martinović C) Fani Čapalija D) Elena Šuran

Odlučio se za odgovor C, a točan je D.

Odlično je znanje pokazao o glazbenoj sceni s prošlog stoljeća: Koja je pjevačica prvi hit u karijeri imala s pjesmom "Borderline", 1983. godine? A) Mariah Carey B) Chaka Khan C) Madonna D) Samantha Fox

Točan odgovor za koji se odlučio bio je C.

Jeste li znali točne odgovore?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Jan se jako dobro snalazio sa svim pitanjima, pa se pokazalo i da je donio dobru odluku kada je riječ o posljednjem pitanju zbog koje je ipak kući uspio ponijeti značajan iznos od 5.000 eura.

Pogledaji ovo Miroslav Barbir Zanimljivosti On je naš poznati kvizaš, otac sportskog prvaka i glazbenik koji je svirao s najvećim imenima domaće scene, a posebno pamti urnebesnu situaciju sa Željkom Bebekom!

Ne propustite ''Joker'' na Novoj TV i sutra od 18 sati.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +25 Severina - 2 Celebrity Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 +25 Sonja Kovač - 1 Zanimljivosti Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh dok sitno broji do poroda, ali sve je osvojio detalj koji je nabavila za svoju princezu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene