"Prelijepo sve, da budete živi i zdravi"

Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh dok sitno broji do poroda, ali sve je osvojio detalj koji je nabavila za svoju princezu!

Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač i Goran Mandić - 10 Sonja Kovač i Goran Mandić - 9 Sonja Kovač Sonja Kovač i Goran Mandić - 11 Sonja Kovač - 2 +19 Sonja Kovač - 3 Galerija

Sonja Kovač pokazala je kakva je kolica kupila za svoju kćer koja bi uskoro trebala stići na svijet.

Naša influencerica Sonja Kovač uživa u danima svoje prve trudnoće i priprema se za dolazak prinove, što je pokazala i svojim pratiteljima na Instagramu.

39-godišnja Sonja objavila je fotografiju na kojoj ponosno pokazuje trudnički trbuh u pripijenoj haljini, ali i ružičasta kolica koja je nabavila za svoju kćer.

"Malena buduća šminkerica jednostavno mora ima najfashion kolica u gradu. Zasad sam morala napraviti fotkicu s trbuščićem i kolicima za uspomenu!" napisala je Sonja uz fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Kako vam se sviđaju kolica koje je Sonja nabavila za kćer?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Lijepa trudnica", "Najljepša kolica koja sam vidjela. Nakon tri dečka probude želju za još jednom bebom", "Kolica su najdivnija. Mala princeza ima najljepša kolica i najljepše roditelje", "Apsolutno su predivna", "Prelijepo sve, da budete živi i zdravi", "Bit ćeš predivna mama", komentirali su njezini pratitelji.

Pogledaji ovo Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

Sonja je nedavno svojim pratiteljima otkrila da ima problema s grčevima pa je pitala pratiteljice jesu li imale isto iskustvo.

"Tko se može poistovjetiti? Meni bude rijetko ovako preko dana, ali ujutro, kod buđenja i rastezanje, au… Kad oba uhvate! Pomaže mi magnezij u spreju, to je kao ulje/vodica, umasiram si u listove prije spavanja nekoliko špriceva, ali moram svaki dan nanositi da bi djelovalo", napisala je influencerica.

Njezine pratiteljice s njom su rado podijelile i svoje iskustvo, a već mjesecima s veseljem prate i njezine nove objave o drugom stanju.

Pohvalila se i kako njezin partner Goran Mandić udovoljava svim njezinim željama pa joj često skuha nešto fino.

"Jedem zdravi doručak - granolu, svako jutro. Za ručak nešto kuhano i domaće, meso i povrće, a u trećem tromjesečju tjestenine i pizze nekada. Za večeru sam prvo jela sir i nešto lagano jer nisam imala apetita, a sad baš zastranim i pojedem teška s*anja", objasnila je Sonja.

Pogledaji ovo Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač pokazala sad već poveći trbuh, uživa u slatkom iščekivanju svog prvog djeteta!

Sonja i Goran uskoro će postati roditelji kćerkice, a u sretnoj su vezi već 12 godina.

Naša influencerica prvotno se proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi" i danas živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima, a uskoro će dobiti i žensko pojačanje s kojim će sigurno još više uživati i veseliti se.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i kralj Charles - 4 Kate Middleton i kralj Charles - 1 Kate Middleton i kralj Charles - 2 Kate Middleton i kralj Charles - 3 +30 Kate Middleton - 2 Zanimljivosti Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 +14 Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene