Jako se promijenila

Bivša Šukerova zaručnica bila je njegova najveća ljubav, a način na koji ju je zaprosio i danas se prepričava, pogledajte kako sada izgleda

Ana Garcia Obregon i Davor Šuker Ana Garcia Obregon i Davor Šuker Sinisa Hancic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Garcia Obregon - 12 Ana Garcia Obregon - 10 Ana Garcia Obregon - 9 Ana Garcia Obregon - 8 Ana Garcia Obregon - 5 Ana Garcia Obregon - 4 Ana Garcia Obregon - 3 Ana Garcia Obregon - 2 Ana Garcia Obregon - 1 +20 Ana Garcia Obregon - 7 Galerija

Bivša zaručnica Davora Šukera viđena je u javnosti nakon dugo vremena, svi se i dalje sjećaju njihove fatalne ljubavi 90-ih.

Španjolska novinarka, voditeljica i glumica Ana Garcia Obregon snimljena je na vjenčanju svog brata Javiera Garcije Obregona, gdje je ova 69-godišnjakinja privukla brojne poglede.

Hrvatskoj javnosti Ana je i dalje najpoznatija po svojoj vezi s bivšim nogometašem Davorom Šukerom, u vrijeme kada je on bio zvijezda madridskog Reala.

Zbog Ane, Šuker je ostavio odvjetnicu Juliju Falcon. Bili su skupa tri godine, a voditeljica se nije htjela s njim preseliti u Englesku, gdje ga je angažirao klub Aston Villa.

Pogledaji ovo Davor Šuker Celebrity Legendu hrvatskog nogometa posljednjih godina viđamo baš rijetko, no ovaj put fotografima nije mogao promaknuti!

Njihova romansa započela je 1996. godine u Španjolskoj dok je on igrao za Real Madrid. Veza im je potrajala tri godine i Davor je bio odlučan da španjolsku ljepoticu odvede pred oltar. Pale su čak i zaruke koje su lijepu Anu mogle stajati glave. Naime, gostujući u jednoj kulinarskoj emisiji, Obregon je otkrila nepoznate detalje o tom neslavnom događaju.

"Jadni Davor stavio je prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se zamalo ugušila. Zamalo smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapeo u grlu", rekla je svojedobno Ana.

Pogledaji ovo Davor Šuker Nekad i sad Davor Šuker nakon dugo se vremena u Hrvatskoj pojavio s novim imidžem, što kažete na njegovu transformaciju?

Nedugo nakon toga uslijedio je prekid, no unatoč tome Ana i Davor ostali su u prijateljskim odnosima.

Prošle godine Ana se našla u centru pozornosti jer je u 69. godini postala majka, a kćer Anu rodila joj je surogat-majka.

2020. godine doživjela je veliku tragediju, njen sin Alex preminuo je s 28 godina od posljedica raka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Vinčić i Sanja Pilić Goran Vinčić i Sanja Pilić Goran Vinčić - 2 Goran Vinčić - 3 +25 Goran Vinčić - 1 Celebrity Naš najtraženiji komičar viđen je u rijetkoj šetnji centrom Zagreba, a evo u čijem je društvu ovoliko uživao

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 7 Bianca Censori - 6 Bianca Censori - 1 +28 Bianca Censori - 2 Zanimljivosti Suprugu kontroverznog repera paparazzi su uhvatili u nemiloj situaciji pa je zatrebala i pomoć profesionalaca, ovakve stvari događaju se baš svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene