Razlog za veselje

Supruga Dominika Livakovića prije poraza Vatrenih pohvalila se lijepim novostima u njihovom životu

Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković Helena Livaković Obitelj Livaković - 4 Obitelj Livaković - 3 Helena Livaković i Ivana Vida Obitelj Livaković - 1 Dominik i Helena Livaković - 5 Dominik i Helena Livaković - 3 +19 Dominik i Helena Livaković - 1 Galerija

Helena Livaković pohvalila se uređenjem bara u Zadru čiji su vlasnici ona i suprug Dominik.

Vratar Vatrenih Dominik Livaković i njegova supruga Helena prije nešto više od godinu dana postali su vlasnici poznatog zadarskog bara The Garden Loungea, kojemu je trebala obnova, a radove su sada priveli kraju.

Uoči prve utakmice Hrvatske na Europskom prvenstvu, Helena se na društvenim mrežama pohvalila rezultatima, a fotografije koje je objavila možete pogledati u našoj galeriji.

Helena se nije oglašavala nakon poraza Vatrenih, koji su Španjolci pobijedili rezultatom 3:0.

Dominiku je supruga inače velika podrška u karijeri i vjerno ga bodri na utakmicama. Par se vjenčao u lipnju 2022. nakon pet godina veze, a u siječnju ove godine dobili su i prvo dijete, sina Joakima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Livaković (@helenamatic)

Helena je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu te se godinama bavila umjetničkim klizanjem, a zbog izgleda je često u medijima nazivaju hrvatskom Meghan Markle.

Pogledaji ovo Helena Livaković i Ivana Vida Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

Pogledaji ovo Helena Matić i Dominik Livaković - 4 Celebrity Ljubavna priča Dominika i Helene Livaković nije započela na prvi pogled, no zato je ove godine dobila najljepši mogući nastavak!

Pogledaji ovo Obitelj Livaković - 2 Celebrity Nove fotografije Livakovića sa suprugom i sinom hit su na Instagramu, a fanovi za našeg vratara imaju samo jednu molbu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj na balkonu - 6 Kraljevska obitelj na balkonu - 5 Kraljevska obitelj na balkonu - 4 Kraljevska obitelj na balkonu - 3 +26 Kraljevska obitelj na balkonu - 2 Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton - 9 Kate Middleton - 4 +27 Kate Middleton - 5 Celebrity Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene