a imala je fobiju!

Salma Hayek objavila neviđene fotografije sa svog vjenčanja, trajalo je dva dana, a lokacija je bila kao iz bajke!

Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 4 Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Instagram) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: AFP) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: Profimedia) Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Getty Images) Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Francois-Henri Pinault, Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) +20 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault na Brijunima (Foto: Privatne fotografije) Galerija

Salma Hayek objavila je fotografije s vjenčanja s François-Henrijem Pinaultom povodom njihove 15. godišnjice braka.

Holivudska glumica Salma Hayek prisjetila se jednog od njoj najvažnijih dana u životu podijelivši na Instagramu u javnosti neviđene fotografije sa svog vjenčanja s biznismenom Françoisom-Henrijem Pinaultom, i to povodom njihove 15. godišnjica braka.

Na jednoj od fotografija 57-godišnja Salma sprema se za važan dan, druga prikazuje crno-bijeli prikaz njezine vjenčanice koju je dizajnirao Balenciaga by Nicolas Ghesquiere i koja vrijedi više od 400 tisuća dolara, dok posljednja fotografija prikazuje kako joj Francois stavlja prsten na ruku.

"Nema riječi kojima bih objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada je ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji niste, nikad ne odustajte. Prisjećanje na jedan od najboljih dana u mom životu", napisala je glumica uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Vjenčanje je trajalo dva dana u Veneciji, gdje je mladoženjina obitelj kupila staru zgradu 2007. godine i platila njezinu obnovu. U lipnju 2009. godine ponovno je otvorena za javnost kao umjetnički muzej s privremenim izlošcima iz zbirke Pinault.

Svečanost se održala u opernoj kući La Fenice, jednoj od najstarijih u Europi, a na svadbi su bila i njegova djeca iz prvog braka i kći para. Vjenčanju su prisustvovale brojne svjetske zvijezde kao što su Penelope Cruz, Javier Bardem, Charlize Theron, Lily Cole, Ashley Judd, Woody Harrelson, Anna Wintour, Bono, David Blaine, Jacques Chirac i drugi.

Pogledaji ovo Salma Hayek Celebrity Pripijena haljina Salme Hayek jedva je obuzdala njen raskošni dekolte, lijepo se pobrinula da sve oči budu uprte u nju!

Par se prethodno vjenčao u gradskoj vijećnici 6. arondismana u Parizu na Valentinovo ranije te godine na maloj ceremoniji s obitelji, a isplanirali su veću proslavu nekoliko mjeseci kasnije.

U prošlogodišnjem intervjuu za Glamour Salma je rekla da nije imala pojma da će se udati tog dana dok se njezina obitelj nije uključila.

"Upravo su me odveli u vijećnicu. Moji roditelji, moj brat, svi su se okomili na mene. Imala sam fobiju od braka", priznala je.

Suprug ju je inače iznenadio u trećom ceremonijom 2018. godine, i to obnovom zavjeta na Bora Bori.

Pogledaji ovo Penelope Cruz i Salma Hayek Nekad i sad Šuškalo se da su više od prijateljica, a evo zašto sada opet svi pričaju o ovim bezvremenskim ljepoticama!

U intervjuu iz 2017. godine za Harper's Bazaar glumica je svoj dug i sretan brak pripisala udaji za pravog muškarca i navela međusobnu podršku kao snagu njihova braka.

"Želimo da onaj drugi teži k nečemu. Usrećuje te kad se drugi trudi. I znate što, nemamo baš jak društveni život jer jako volimo provoditi vrijeme zajedno. Provodimo puno kvalitetnog vremena zajedno", otkrila je tada Salma.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 13 +35 Baby Lasagna - 14 Celebrity Baby Lasagna ispraćen je na Eurosong, u zračnu luku dovezao se Rimčevom Neverom, a društvo mu je pravila važna osoba!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis - 17 Elisabetta Canalis - 6 Elisabetta Canalis - 5 Elisabetta Canalis - 8 +27 Elisabetta Canalis - 4 Celebrity Bivša zaručnica nekoć najpoželjnijeg neženje na plaži je pravi mamac za poglede, no ona ga nije uspjela odvesti pred oltar

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene