Je li ova žena stvarna?

Majka mladog hajdukovca na plaži priuštila senzacionalne prizore, ne zna se je li impresivniji skok u more ili figura u bikiniju!

Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Instagram/Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 6 Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan - 6 Renata Lovrinčević Buljan i Žanamari +20 In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 3 Galerija

Renata Lovrinčević Buljan objavila je video u kojem skače u more u bikiniju s tangama.

Bivša misica Renata Lovrinčević Buljan, inače i majka Hajdukova vratara Borne Buljana, nedavno je proslavila 48. rođendan, a na izgledu joj s razlogom zavide i upola mlađe djevojke.

Sada je objavila video kojim je svoje pratitelje na Instagramu ostavila bez daha zbog njezina savršenog tijela, ali i zbog hrabrog skoka u more.

"Moj ulazak u svaki novi dan!" napisala je uz snimku na kojoj se u bikiniju s tangama popela na rukohvate stepenica i skočila na glavu u more.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

"Wow", "Uz sve treninge, dobar izgled i vještine, treba znati i skakati u more, a ovo je briljantan skok", "Vrhunski ulazak", "Gospođa je u formi", "Ni naše Jadransko more nije lijepo kao ti", "Kao vidra", "Lijepa i sposobna", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Podsjetimo, Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana. Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

Danas radi kao trenerica fitnesa i na društvenim se mrežama rado hvali svojom besprijekornom figurom te je prava motivacija za vježbanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Lovrincevic Buljan (@fitnesslife_by_renata_)

Njezin suprug Petar Buljan profesionalni je vojnik i krajem prošle godine nakon šest mjeseci vratio se kući s vojne misije na Kosovu. Osim hajdukovca Borne, par zajedno ima i mlađeg sina Narda.

Njezinim sinovima, kao ni suprugu, ne smeta što je u medijima zovu seksi mamom igrača Bijelih.

"Pa, neka se piše, ima se što i pisati. To je mater koja radi, to je dijete koje trenira, to je otac koji sudjeluje u svakom dijelu našeg života", objasnila je Renata u IN magazinu.

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je majka našeg mladog hajdukovca izgledala kada je proglašena misicom, otada su prošle 23 godine, a ona je samo sve zgodnija!

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan na Instagramu - 1 Celebrity Zanosna Splićanka pozirala je u zagrljaju zgodnog sina koji je velika nada Hajduka, nije skrivala ponos zbog događaja na koji ga je ispratila!

Pogledaji ovo Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Celebrity Bivša misica i majka mladog hajdukovca pohvalila se svojim suprugom: "Baš mi je zgodan!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bošnjak - 3 Marko Bošnjak - 2 Marko Bošnjak - 1 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 6 +25 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 4 Celebrity Svi su gledali u odabir obuće pjevača koji nas je umalo predstavljao na Eurosongu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić Celebrity Potpuno prozirno izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica malo je toga ostavilo mašti, vidjelo se gotovo sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene