Kako zgodna žena!

Minea u ovoj haljinici ne može biti slađa, a pokazala je i adute s kojih je teško skrenuti pogled!

Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Nova TV 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri, TLZP Žiri, TLZP Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 4 Renata Končić Minea - 5 +29 Renata Končić Minea - 6 Galerija

Renata Končić Minea je u 11. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" istaknula noge u kratkoj haljini.

Pjevačicu i voditeljicu Renatu Končić Mineu gledamo i kao članicu žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Gledatelji se posebno vesele njezinim izdanjima za show, a ona nikad ne razočara, pa tako nije ni sad.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea Celebrity Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

Minea je za 11. emisiju odabrala preslatku haljinicu od tila, u kojoj je istaknula vitke noge, dok je remen u stilu korzeta naglasio i njezin uski struk.

Kakvo vam je ovo Mineino izdanje?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Minea nam je prije početka 8. sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" otkrila i da je u posljednje dvije i pol godine smršavjela 20-ak kila, a evo i kao joj je to pošlo za rukom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

"To sam skidala polako, temeljito, zdravom prehranom, vježbanjem. Bilo mi je stalo da se dovedem u red, ali ne samo zbog izgleda, nego jer sam počela osjećati da mi smetaju neke stvari. Zaista sam se zdravo hranila, lagana prehrana s puno povrća i ribe, biram koje meso jedem, a osim prehrane tu je naravno i vježbanje. Čovjek zrači kad je sam zadovoljan sa sobom, kada ima svoj unutarnji mir, a meni je to najbitnije. Onda kad to štima, štima i sve ostalo", ispričala nam je.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea Celebrity Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Uz Mineu, žiri showa "Tvoje lice zvuči poznato" čine još Goran Navojec, Mario Roth i Enis Bešlagić.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Doček Baby Lasagne na trgu - 10 Doček Baby Lasagne na trgu - 9 Doček Baby Lasagne na trgu - 8 Doček Baby Lasagne na trgu - 7 +19 Doček Baby Lasagne na trgu - 6 Celebrity Lasagna objavio snimku s Trga bana Jelačića i ovako svima zahvalio na podršci: ''Hvala nije dovoljno...''

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna rasplakao se na pozornici Doček Baby Lasagne na trgu Doček Baby Lasagne na trgu - 2 Doček Baby Lasagne na trgu - 1 +36 Doček Baby Lasagne na trgu - 1 Celebrity Ovo je trenutak kad se Lasagna slomio, a suze su potekle! Nije očekivao da će ga dočekati ovoliko ljudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene