Spektakl u Imotskom!

Koncert na kojem nastupa Thompson rasprodan u manje od 48 sati, obožavatelji žele još jedan, a evo što poručuju organizatori

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Boris Kovacev/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Mate Bulić i Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson i Dražen Zečić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić +14 Marko Perković Thompson i Mate Bulić Galerija

Rasprodan koncert "Imotski ne zaboravi" na kojem 6. kolovoza nastupaju Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Dražen Zečić.

Koncert "Imotski ne zaboravi" na kojem nastupaju Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Dražen Zečić potpuno je rasprodan u manje od 48 sati nakon što su ulaznice puštene u prodaju.

Koncert će se održati na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza i očekuje se 20 tisuća ljudi, a najveću euforiju među obožavateljima izazvao je povratak Thompsona na pozornicu nakon dvije godine pauze od nastupa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

"Marko je uvjerljivo broj 1. Njegov nastup to diže na višu razinu. To će biti spektakl", rekao je organizator Ivan Ivkošić za 24 sata, a evo kako je odgovorio na brojne upite s društvenih mreža o još jednom terminu koncerta:

"Nema žurbe. Ne natječemo se s Arenama, ovdje smo da uživamo u kvalitetnoj hrvatskoj glazbi i dobrim izvođačima. Kompletna organizacija se radi na najvišoj mogućoj razini te će posjetitelji zasigurno biti oduševljeni doživljenim. Imotska krajina ima bogati program u razdoblju od 5. do 15. kolovoza, a mi smo s ovim koncertom to uveličali."

Podsjetimo, Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici, a upravo ga je on nagovorio da se sada vrati nastupima.

Osim Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Krajem prošle godine Thompson je s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu "Zemlja heroja", koja je brzo osvojila njegovu publiku.

Pogledaji ovo Mate Bulić i Marko Perković Thompson Celebrity Mate Bulić fotografijom s pjevačem kojeg dugo nismo vidjeli izazvao opće oduševljenje: "Napokon kumovi opet zajedno!"

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson i Sandra Perković Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson Celebrity Tim Marka Perkovića Thompsona reagirao na laži koje kruže društvenim mrežama: "On nikada to ne radi!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Publika na koncertu Rammsteina u Beogradu Publika na koncertu Rammsteina u Beogradu Rammstein u Beogradu - 1 Rammstein u Beogradu - 2 +26 Rammstein u Beogradu - 3 Zanimljivosti Snimka publike na koncertu Rammsteina u Beogradu širi se društvenim mrežama, poslušajte što su skandirali: "Najjači narod na svijetu!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane Billy Zane Billy Zane i Camille Razat Billy Zane +11 Billy Zane Nekad i sad Nove fotografije zvijezde "Titanica" obilaze svijet, nitko ne može vjerovati da je to zapravo on!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene