Pogađate s kim?

Mate Bulić fotografijom s pjevačem kojeg dugo nismo vidjeli izazvao opće oduševljenje: "Napokon kumovi opet zajedno!"

Mate Bulić i Marko Perković Thompson Mate Bulić i Marko Perković Thompson Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić i Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson +10 Marko Perković Thompson Galerija

Mate Bulić objavio je fotografiju na kojoj pozira s Markom Perkovićem Thompsonom, kojom je najavio koncert "Imotski ne zaboravi".

Kralj dijaspore Mate Bulić na društvenim mrežama krenuo je s najavama koncerta "Imotski ne zaboravi" koji će se održati na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza.

Javnost je posebno oduševila vijest da će se na ovom koncertu na pozornicu vratiti Marko Perković Thompson, nakon dvije godine pauze od nastupa, a uz njega i Matu pjevat će i Dražen Zečić.

Sada je Bulić dodatno podigao euforiju oko koncerta fotografijom na kojoj pozira zagrljen s Thompsonom, uz koju je napisao i da ulaznice brzo nestaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

"Napokon kumovi opet zajedno na koncertima", "Dva kralja", "Bilo je i vrijeme", "Ajmo", pisali su oduševljeni fanovi, a mnogi su se pohvalili i da su već kupili karte.

Organizator Ivan Ivkošić ranije je najavio kako se očekuje se pun stadion, odnosno 20-ak tisuća posjetitelja.

Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici, a upravo ga je on nagovorio da se sada vrati nastupima.

Osim Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Krajem prošle godine Thompson je s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu "Zemlja heroja", koja je brzo osvojila njegovu publiku.

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson i Sandra Perković Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson Celebrity Tim Marka Perkovića Thompsona reagirao na laži koje kruže društvenim mrežama: "On nikada to ne radi!"

Pogledaji ovo Tiho Orlić i Marko Perković Thompson inMagazin Tiho Orlić otkrio čuje li se i dalje s Thompsonom, dijelio je s njim pozornicu čak 20 godina: "Nije to ništa neobično"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 +25 Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Procurile zabrinjavajuće informacije o povratku Kate Middleton u javnost, ovo nitko nije želio čuti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić i suprug Ante - 3 In Magazin: Lana Klingor - 10 +25 In Magazin: Lana Klingor - 6 Celebrity Lana Klingor Mihić raspametila sve fotkom u bikiniju: ''Zmijsko tijelo, pa otkud ti snaga za sve?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene