''puno njih su vjernici''

Naša pjevačica posvetila status prijateljima koji su gej: ''I uvijek su znali i znaju, koliko ih ljubim...''

Nika Antolos Nika Antolos Nika Antolos/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos Nika Antolos Nika Antolos - 5 Nika Antolos Nika Antolos - 3 Nika Antolos - 2 Nika Antolos Nika Antolos Nika Antolos - 4 Nika Antolos - 2 +19 Nika Antolos - 1 Galerija

Nika Antolos osvrnula se na svoje prijatelje LGBTQ+ populacije, a raspisala se i o vjeri.

Nika Antolos, pjevačica grupe Feminnem, na svom je Instagram profilu podijelila zanimljiv osvrt na svoje prijatelje koji pripadaju LGBTQ+ populaciji.

"Cijeli život imam prijatelje i poznanike koji su gay. I uvijek su znali i znaju, koliko ih ljubim... Toliko mojih prijateljica koje imaju cure, u prsima nose prevelika srca za ovaj svijet. Puno njih su vjernici. Nedavno sam se vratila iz Španjolske, konkretno iz, kako kažu, 'Gay grada' i gay hotela. Sve muškarci, sem dvije transrodne žene. Bilo mi je divno, jer je bilo divnih ljudi. Molila sam kao što molim i doma, nitko mi nije napadao vjeru, nit’ ja ikog iz bilo kojeg razloga. Moji prijatelji oduvijek su znali s čime konkretno se ne slažem po vjeri. Istina je uvijek bila sastavni dio naših odnosa. Ali isto tako da svoj bih život dala za bilo koga od njih da zatreba u sekundi. Toliko", napisala je Nika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____nika_antolos____)

"A sad, osvrnimo se na ono čega svi se hvataju, Bambie. Mlada cura, očito ranjena, razočarana i iznevjerena nekim. Što i sama je navela. A bol, često pretvori se u ljutnju i frustraciju te preraste u mržnju. Tako rodi se tama. Bambi mi ne 'smeta', dapače, žao mi je užasno da netko joj je svojim prljavim umom i rukama zaprljao mladost i tako krivo predstavio Boga... Pa ljudi zamrze Krista, zbog loših ljudi... Kao da zamrziš kavu, zbog lošeg konobara... Meni smeta nagon da oponašaš sastavni dio obreda egzorcizma moje vjere, ali naopako ili pak nosiš, 'krunu od trnja' u ime podsmjehivanja mome Bogu. Tu 'toleranciju' koju traže ne razumijem. Jer upravo taj 'nagon' ono je što hrani se njenom 'tamom'. Nije do nje, već do ‘toga‘. A ‘to‘ je ono što smeta. Svakom vjerniku u Krista. Već samo puno puta rekla, no ne bojim se ponavljanja jer jest - ja vjerujem i znam da Isus je Bog, koliko god to svijetu možda smetalo, ja protiv istine ne mogu... I ne brkajte. Jer ne borimo se protiv krvi i mesa. Naprotiv. Ljubav nam je naređena... Ali istina također. Sve je Isus već rekao, a ja ću samo ponoviti: Lk 21,12-19 Svi će vas zamrziti zbog imena mojega. I bi tako", nastavila je.

Inače, grupu Feminnem još čine Pamela Ramljak s kojom je Nika posjetila Španjolsku te Nada Permać, a sa svojim obožavateljima dijelile su kako im je bilo na putovanju.

Također, kolegice iz Feminnema podržale su Niku u komentarima uz emotikone srca. 

Pogledaji ovo Nika Antolos Celebrity Evo zašto bivša predstavnica Hrvatske na Eurosongu misli da je bolje što nismo pobijedili: "Velika je razlika između ludog scenskog nastupa..."

Pogledaji ovo Nika Antolos - 5 inMagazin Naša pjevačica o teškoćama s kojima se suočila kroz život: ''Skoro peta godina i nemam niti jedan simptom''

Pogledaji ovo Nika Antolos Celebrity Kći naše pjevačice žrtva je nasilja, ona je sada o svemu progovorila: "Sad mi tu njezinu čarobnu svjetlost netko gasi cipelama. Neće ići"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Svećenik Tomislav Lukač Severina - 1 Severina Severina +26 Severina - 14 Celebrity Svećenik odgovorio Severini nakon što mu je odbrusila: "Saznajte istinu, jako me izvrijeđala..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Gobac Davor Gobac Davor Gobac Davor Gobac sa sinom +25 Davor Gobac sa suprugom Celebrity Davor Gobac otkrio da je prvi put gledao Eurosong, a prokomentirao je i Baby Lasagnu: "Moć PR-a je nevjerojatna..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene