Pažljivo je pratila

Zoran Milanović iz prvog reda pratio izložbu, ali dobro poznato lice iza njega ukralo je svu pažnju!

Maja Šuput i Zoran Milanović Maja Šuput i Zoran Milanović Zeljko Puhovski/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Zoran Milanović Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 +20 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput i Zoran Milanović posjetili su izložbu Modular Homes Expo u Areni Zagreb, a sve su to popratili i fotografi koji su se tamo našli.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović bio je jedan od uzvanika otvorenja Modular Homes Expo - izložbe montažnih i modularnih kuća u Areni Zagreb, koje je pratio iz prvih redova, no svu pažnju ukralo je dobro poznato lice iza njega.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 1 zasluženi odmor! Majin Bloom u Španjolskoj se kupa u kupaćim gaćama čija će vas cijena malo iznenaditi

Tamo je bila i pjevačica Maja Šuput, koju su fotografi snimili dok je sjedila u drugom redu, iza predsjednika i sve pažljivo pratila. Kao i uvijek, posebno se dotjerala i zablistala u žutoj pripijenoj haljini i sunčanim naočalama koje nije skidala s lica.

"Danas sam posjetila fenomenalan Modular Homes Expo. Ako ste u fazonu montažnih kuća, onda je ovo pravo mjesto za vas. Traje još tri dana, pa požurite, ima super stvari za vidjeti", napisala je Maja uz objavu i fotografije s izložbe koje objavila na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Maja se putem društvenih mreža oprostila i od preminulog joj kolege Jasmina Stavrosa, koji je izgubio borbu s teškom bolesti.

''Postoje ljudi koje poznaješ cijeli život... Počivaj u miru, Staki'', napisala je na fotografiji iz mladosti koju je podijelila u priči na Instagramu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros In Magazin: Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros - 2 +25 Jasmin Stavros - 3 inMagazin Ovo je bio posljednji Stavrosov intervju za IN magazin, ono što je tada poručio para srce: "Najvažnije je…"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 +27 Ivana Knoll - 6 Celebrity Neobičan donji dio badića Ivane Knoll baš je čudno vidjeti na njoj, kad vidite fotografije, sve će vam biti jasno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene