stigla je zvijezda!

Knoll na utakmicu Hrvatske i Albanije došla u tajicama sa seksi izrezom, ovakvo nešto još niste vidjeli!

Ivana Knoll Ivana Knoll Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +19 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll privukla je veliku pozornost po dolasku na stadion u Hamburgu uoči utakmice Hrvatske i Albanije.

Najpoznatija navijačica Vatrenih Ivana Knoll stigla je na stadion u Hamburgu na utakmicu Hrvatske i Albanije.

Ovaj put izabrala je pripijeno navijačko izdanje s topićem prepoznatljivog kockastog uzorka i crvenim tajicama koje iznad stražnjice imaju atraktivan V-izrez. Nosila je i traper jaknu s bijelo-crvenom postavom.

Čim je došla na hamburški Volksparkstadion, oko nje su se okupili obožavatelji koji su se htjeli pozdraviti i fotografirati s njom, a ona je sa svima spremno pozirala.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji, a javila se i na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Knoll već godinama vjerno bodri Hrvatsku na velikim prvenstvima u golišavim navijačkim izdanjima, pa je tako već odavno privukla i pozornost svjetskih medija.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 14 Celebrity Knoll je glavna faca i u svjetskim medijima: Britancima je otkrila da Hrvatska nije jedina momčad za koju navija!

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Popularna sportska novinarka zamjerila se Ivani Knoll, ona joj nije ostala dužna: ''Da ja tako izgledam...''

Pogledaji ovo Ivana Knoll i Ante Celebrity Knoll se pomirila s bivšim? Nakon vijesti da su prekinuli, snimljeni su zajedno na utakmici!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luis Ibanez Luis Ibanez Luis Ibanez Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 23 +26 Vjenčanje Luisa i Matee Ibanez, 2015. - 14 Celebrity Bivši dinamovac u financijskim problemima? "Prodajem stan u Mostaru i malo korišten Rolex"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Navijački Mini Cooper u Hamburgu Navijački Mini Cooper u Hamburgu Navijački Mini Cooper u Hamburgu Navijački Mini Cooper u Hamburgu +26 Hrvatski navijači u Hamburgu - 1 Zanimljivosti Pogledajte u kakvom su autu braća iz Zagreba došla u Hamburg na utakmicu, izazvali su potpunu ludnicu među hrvatskim navijačima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene