raspričala se i o ljubavi

Knoll je glavna faca i u svjetskim medijima: Britancima je otkrila da Hrvatska nije jedina momčad za koju navija!

Ivana Knoll - 14 Ivana Knoll - 14 Robert Fajt/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll i Ante Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 17 Ivana Knoll - 16 Ivana Knoll - 15 +19 Ivana Knoll - 14 Galerija

Ivana Knoll tražena je i u svjetskim medijima, a ovoga je puta dala intervju Britancima gdje je otkrila detalje svog ljubavnog života, ali osvrnula se i na nadolazeće utakmice Europskog prvenstva.

Naša vatrena navijačica Ivana Knoll plijeni pažnju na nogometnim tribinama još od Svjetskog prvenstva u Katru, a za ovogodišnji Euro pripremila je brojne modne kombinacije.

Osim njemačkim medija, Knoll je zainteresirala i Britance pa je tako u intervjuu za The Sun otkrila detalje uoči velikog natjecanja.

"Tužna sam što Engleska nema odabranu najbolju momčad, ali kao navijačica Hrvatske sam sretna zbog toga. Budući da Mbappe ne igra i svi drugi veliki igrači ne igraju, imamo veće šanse", kazala je Knoll nakon što je istaknula da nije sretna što engleskog reprezentativca Jacka Grealisha nema na terenu.

"Stvarno volim modu i volim izgledati moderno kad idem na utakmice. Bit će zabavno, jedva čekam da vidite", dodala je Ivana pa otkrila svoj ljubavni status.

"Imala sam dečka s kojim sam bila deset godina. Prekinuli smo prošle godine. Sada sam slobodna, ali trenutno ne tražim novog muškarca", kaže.

Za britanski medij otkrila je da se nada pobjedi Hrvatske, ali i da navija za Njemačku.

"Naravno da želim pobjedu Hrvatske, ali navijam i za Njemačku jer sam rođena i odrasla ovdje. Mislim da je Francuska jedna od najboljih momčadi, žao mi je što to moram reći jer smo mi izgubili od njih, ali oni su nevjerojatna ekipa. Mislim da i Engleska ima velike šanse", priznala je.

Inače, veliku pomutnju na društvenim mrežama izazvala je i rasprava između Knoll i poznate voditeljice, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Ivana Knoll i Ante Zanimljivosti Knoll se pohvalila i najavila da će biti dio još jednog spektakla koji se sprema: ''Moj san postaje stvarnost!''

Pogledaji ovo Ivana Knoll i Ante Celebrity Knoll se pomirila s bivšim? Nakon vijesti da su prekinuli, snimljeni su zajedno na utakmici!

Pogledaji ovo Ivana Knoll Celebrity Golišava Knoll napravila je pomutnju na stadionu u Berlinu, pogledajte kakva je došla na utakmicu Hrvatske i Španjolske!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Navijački Mini Cooper u Hamburgu Navijački Mini Cooper u Hamburgu Navijački Mini Cooper u Hamburgu Navijački Mini Cooper u Hamburgu +26 Hrvatski navijači u Hamburgu - 1 Zanimljivosti Pogledajte u kakvom su autu braća iz Zagreba došla u Hamburg na utakmicu, izazvali su potpunu ludnicu među hrvatskim navijačima!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Tramišak i Goran Ivanović Nataša Tramišak i Goran Ivanović Goran Ivanović Nataša Tramišak +10 Nataša Tramišak i Goran Ivanović Zanimljivosti Nogometna groznica u Saboru: HDZ-ovci došli na sjednicu u navijačkim izdanjima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene