bravo!

Veliki uspjeh naše bivše nogometašice u popularnom srpskom showu, prva je Hrvatica kojoj je to pošlo za rukom

Beta Sudar Beta Sudar Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Beta Sudar Beta Sudar Beta Sudar Beta Sudar Beta Sudar - 15 Beta Sudar - 14 Beta Sudar - 13 Beta Sudar - 12 Beta Sudar - 11 Beta Sudar - 7 +21 Beta Sudar - 8 Galerija

Beta Sudar prva je Hrvatica koja je dogurala do finala showa "Zvezde Granda", a iako je bila veliki favorit, nažalost nije pobijedila.

Hrvatska pjevačica Beta Sudar nastupila je u finalu popularnog showa "Zvezde Granda", u kojem se predstavila s Vanninom pjesmom "Kao da me nema tu".

Beta je prva Hrvatica koja je dogurala do finala ovog showa, pa se prvi put moglo glasovati i iz Hrvatske, no nažalost je ispala već nakon prvog kruga, s još sedam drugih finalista.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Pobjedu u showu odnijela je bosanskohercegovačka pjevačica Šejla Zonić.

Beta se nakon završetka showa oglasila na Instagramu, gdje se zahvalila svima na podršci. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beta Sudar (@betasudar_)

Beta je u polufinalu oduševila žiri izvedbama pjesama ''Ima jedan svijet'' i ''Da ti nisam bila dovoljna'', a otpočetka showa slovila je za jednu od favorita.

Beta je inače i bivša nogometašica iz Valpova, a imali smo je prilike gledati i u showu "Supertalent". Beta je tada žiri oborila s nogu svojim moćnom izvedbom pjesme Celine Dion "Alone", kojom se predstavila na audiciji 2016. godine, a natjecanje je završila u polufinalu showa.

''Supertalent je bila ta moja prva velika pozornica na kojoj su se me zapravo gledali i ljudi preko malih ekrana i uživo, dobar me žiri ocjenjivao i nekako mi se to svidjelo već tad'', izjavila je Beta prije nekoliko godina za IN magazin.

''Nogomet sam trenirala šest godina, prestala sam ga trenirati prije nekih godinu i pol, taman kad sam počela snimati prvu pjesmu pa drugu. Jednostavno kad putuješ više nemaš vremena za treninge i da se posvetiš tom sportu i morala sam odlučiti - nogomet ili pjevanje'', objasnila je Beta tada.

Dvaput je nastupila i na Dori. Prvi je put  2019. s pjesmom "Don’t Give Up", a dvije godine kasnije vratila se s pjesmom "Ma zamisli".

Pogledaji ovo Beta Sudar mlada je pjevačka nada (Video: IN magazin) inMagazin Od Supertalenata do Dore: Ova Slavonka do prije godinu dana je trenirala nogomet, ali se ipak odlučila za pjevanje

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +30 Jakov Kitarović Celebrity Kolinda i Jakov nakon dugo vremena prošetali zajedno, pobrinuli su se i da ne prođu neopaženo!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 +30 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Žanamari nije mogla sakriti što nosi ispod potpuno prozirne haljinice, no pažnju je ukrao neočekivani detalj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene