Rado posjećuje Hrvatsku

Omiljena televizijska detektivka ponosi se svojim hrvatskim korijenima, a sa suprugom srpskog podrijetla vjenčala se u Dalmaciji

Stana Katić (FOTO: Getty) Stana Katić (FOTO: Getty) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Stana Katić (FOTO: Getty) Stana Katić (FOTO: Getty) Stana Katić (FOTO: Getty) Stana Katić (FOTO: Getty) +0 Stana Katić (FOTO: Getty) Galerija

Glumica Stana Katić, koja se proslavila ulogom u seriji "Castle", za supruga Krisa Brkljača udala se u obiteljskom manastiru na dalmatinskoj obali, a Hrvatsku je zadnji put posjetila 2019. godine.

Kanadsko-američka glumica Stana Katić (42) domaćoj javnosti najpoznatija je po ulozi detektivke Kate Beckett, koju je sedam godina glumila u popularnoj kriminalističkog seriji "Castle", koju ponovno možete pratiti u večernjem programu Dome TV.

Pogledaj i ovo Stana Katić Lijepa vijest! Slavna glumica hrvatskih korijena dugo je skrivala sretnu vijest, u prosincu je postala majka!

Rođena je u Hamiltonu u kanadskoj pokrajini Ontario, kamo su se njezini roditelji doselili iz Hrvatske. Stana je stoga odmalena uz engleski učila i hrvatski jezik, a na svoje je podrijetlo jako ponosna te se čak i vjenčala u Dalmaciji.

Za australskog biznismena srpskog podrijetla Krisa Brkljača udala se 2015. godine u obiteljskom manastiru na dalmatinskoj obali, a Hrvatsku je posljednji put posjetila u siječnju 2019.

"Hrvatska je divan dio svijeta, posebno Dalmacija, fantastična je. Uzbuđena sam svaki put kad idem onamo uživati i družiti se s obitelji i prijateljima. Doista spektakularan dio svijeta", kazala je za Brač Online prilikom svoga posjeta Braču, gdje se okušala i u klesanju kamena.

Svojim korijenima jednom se prilikom pohvalila i na Instagramu, gdje je objavila fotografije svojih baka Hrvatica Stane i Mande.

Vatreno je navijala i za hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018, godine, a nakon što su izgubili u finalu, našim je reprezentativcima na društvenim mrežama čestitala jer su pokazali srce na terenu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stana Katic (@drstanakatic)

Stana se s roditeljima, četvero braće i sestrom iz Kanade preselila u Auroru u američkom Illinoisu, a nakon srednje škole, 1996. godine, studirala je glumu u Chicago's Goodman School of Drama.

Osim u seriji "Castle", gdje je glumila uz Nathana Filliona, Stana se proslavila i ulogama u filmovima "Gozba ljubavi", "Duh" te "Zrno utjehe", a posudila je i glas Wonder Woman u najnovijem DC-jevu animiranom filmu "Društvo pravde: Drugi svjetski rat". Stana je 2008. godine osnovala i svoju produkcijsku kuću Sine Timore Productions, što na latinskom znači 'bez straha'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene