Napustili Hrvatsku

Naša poznata glumica pohvalila se poklonom s posebnog mjesta na kojem uživa: "Kupio mi je muž, neka imam!"

Vitomira Lončar Vitomira Lončar Vitomira Lončar/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vitomira Lončar Vitomira Lončar - 3 Vitomira Lončar - 5 Vitomira Lončar - 7 Vitomira Lončar - 1 Vitomira Lončar - 4 Vitomira Lončar - 3 Vitomira Lončar Vitomira Lončar Vitomira Lončar +16 Vitomira Lončar - 7 Galerija

Vitomira Lončar ovih dana uživa u Nepalu sa suprugom Ivicom Šimićem, odakle se javila svojim pratiteljima na profilu na Instagramu.

Naša glumica Vitomira Lončar i njezin suprug Ivica Šimić ljetos su odmarali u rodnoj Hrvatskoj, odakle su se vratili u Kinu u kojoj žive posljednjih sedam godina i već su se uputili u neke avanture.

64-godišnja Vitomira svojim je pratiteljima na profilu na Instagramu otkrila kako se trenutačno nalaze u Napalu, gdje se dive ljepotama Himalaje, a ona se pohvalila i posebnim poklonom koji je dobila od supruga.

"Kupio mi je muž nepalsku, neka imam", pohvalila se Vitomira novom tradicionalnom nepalskom ogrlicom koju je joj je poklonio Ivica, a ona nije krila oduševljenje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vitomira Loncar (@vitajana)

Vitomira u Kini predaje na jednom fakultetu i u nekoliko je navrata priznala kako se preporodila otkako se tamo preselila, točnije u kineski gradu Xi'an. Ona i Ivica su iza sebe u Hrvatskoj ostavili kći Mariju Bugu Šimić koja je također uspješna glumica te operna pjevačica i uspješno vodi zagrebačko kazalište Mala scena koje koje je Vitomira osnovala.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Lučić - 1 Milan Lučić Milan Lučić Milan Lučić +6 Milan Lučić Celebrity Hercegovački tajkun Milan Lučić uhvaćen je u rijetkom izlasku u javnost, a njegovo ponašanje nekad je bilo glavna tema medija!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara - 7 +26 Dara Bubamara - 8 Celebrity Poznata folk-pjevačica izgubila je 10 kilograma, ali raskošni atributi nisu nestali, evo kako ih je izbacila u prvi plan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene