sve ispričala

O aferi holivudskih legendi šuška se već desetljećima, a glumačka ikona sada je otkrila što se zaista zbivalo između njih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sophia Loren bila je vjerna suprugu Carlu Pontiju, no prije nego što su stali pred oltar imala je aferu s kolegom Caryjem Grantom. Sada je ispričala što se zaista događalo između njih.

Holivudska ikona Sophia Loren (86) nedavno je u intervjuu otkrila kako najviše u životu žali za time što nije na vjenčanju nosila bijelu vjenčanicu kada se udavala za Carla Pontija 1966. godine te ističe kako i dalje mašta o tome. Talijanska legendarna glumica kaže da nastoji živjeti bez žaljenja za nečim te je svjesna činjenice da ima i više nego što je mogla poželjeti, no to ju posebno "grize".

Pogledaj i ovo Nina Violić - 1 Ogroman talent Ona je Sophia Loren hrvatskoga glumišta! Naša crvenokosa ljepotica raspričala se o ljubavi, a otkrila i zašto se najradije kupa gola!

Sophia i Carlo u braku su dobili dva sina, Edoarda (47) i Carla (51), a slavna ljepotica otkrila je i detalj iz svoga života o kojem se šuška već desetljećima. Imala je aferu s glumcem Caryjem Grantom 1957. godine, a iako se pretpostavljalo da je Grant kleknuo pred nju, Loren sada kaže da ju nikada nije zaprosio.

Loren i Grant upoznali su se na snimanju filma "Ponos i strasti" 1957. godine, a Sophia je u to vrijeme imala 23 godine. Grant je tada bio u braku sa svojom trećom suprugom Betsy Drake, a bio je 30 godina stariji od Sophije Loren. U to je vrijeme već poznavala svog budućeg supruga te je bila u njega zaljubljena preko ušiju.

"Imali smo lijepu vezu, ali sam tada imala 23 godine i nisam jasno znala što za mene znači ljubav. Nisam znala ni što radim. Snimala sam svoj prvi američki film i puno mi se toga događalo u životu, no imala sam već svog muškarca u Italiji", ispričala je Loren nedavno u intervjuu. Dodaje kako je morala birati između njih dvojice te je odluka odmah pala na Carla jer nije htjela odustati od ljubavi svoga života.

"Cary je bio veoma zgodan muškarac i prekrasan glumac, ali nikada me nije zaprosio. Mislim, kako me mogao zaprositi dok smo snimali film? To je nemoguće", rekla je glumica. Istaknula je kako su dugo bili u kontaktu, ali otkako se ona udala, nisu više ljubovali.

Carlo Ponti od Sophije je bio stariji 22 godine, a ostali su zajedno sve do njegove smrti 2007. godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 5 Indira Levak - 6 Indira Levak - 3 Indira Levak - 1 +2 Indira Levak - 3 Celebrity Ne sjećamo se kad je Indira zadnji put imala ovakav dekolte, hoće li on biti povod za novu okladu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene