nezaboravni party

Sanja Doležal otkrila u čijem je društvu proslavila okrugli rođendan: "Dvojica mladića u najboljim godinama"

Sanja Doležal Sanja Doležal Ivana Nobilo/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rođendan Sanje Doležal - 1 Rođendan Sanje Doležal - 2 Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal, 2006. godina Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal +20 Sanja Doležal Galerija

Sanja Doležal ispričala kako je proslavila svoj 60. rođendan te tko se sve našao na njezinom tulumu.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal za Jutarnji list otkrila je sve o proslavi svog okruglog rođendana i rekla kako joj je najveća želja bila zdravlje.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

Rođendanski tulum odvio se u Donjem Zvečaju u blizini Mrežnice, a kako kaže bilo je puno hrane, pjesme, veselja, a našla se tu i pokoja dobra čašica.

Sanja je otkrila kako je imala još povoda za slavlje, a evo o čemu je točno bila riječ. 

"To je trostruka fešta nas, horoskopskih Bikova. Desetljećima prije nego što nas je korona nakratko ugasila, mi smo zajednički slavili naše rođendane. Jer, Zec je rođen 7. svibnja, meni je rođendan 9. svibnja, a Marinko je rođen 10. svibnja. Ja se sad više ne mogu ni sjetiti tko je tu našu zajedničku feštu prvi prozvao Bikovo, ali ime je ostalo i ušlo u legendu", objasnila je kroz šalu.

Drvenu kuhinju ukrasila je zlatnim balonima s natpisom "Happy Birthday", a kako je to zaista izgledalo objavila je u videu na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

U komentarima su joj mnoge kolege i pratitelji uputile najljepše rođendanske čestitke.

Pored Zeca i Marinka, našli su se tu i Šomi i Jimmy iz grupe "Neki to vole vruće" za koje je Sanja izjavila kako su to dečki u najboljim godinama.

Prije odlaska na Mrežnicu Sanja je otputovala i u Amsterdam, gdje je također za rođendansko putovanje povela svoje najmilije, a fotografije iz Nizozemske podijelila je i na Instagramu.

Iako je napunila 60 godina, Sanja izgleda puno mlađe te na svojim fotografijama uvijek skuplja komentare da izgleda simpatično poput neke djevojke, a svojim osmijehom i vedrim duhom osvaja hrvatsku javnost još od mladosti.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Bradvica - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 2 Helena Bradvica Helena Bradvica +24 Helena Bradvica Celebrity Lijepa brineta koju smo donedavno gledali u paru s našim poznatim chefom u crnom topiću pokazala je isklesano tijelo, a kompliment je dobila od uspješne Hrvatice!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan, Gabriela Pilić Gabriela Pilić - 2 +31 Gabriela Pilić - 3 Celebrity Naša predivna plesačica zgodnog partnera vješto skriva, no sad ga je pokazala, evo zašto su ga prozvali Georgeom Clooneyem!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene