Najpoznatija mačka!

Bila je muza slavnog dizajnera, s vlastitim sluškinjama i dijamantima, a on ju je čak htio ženiti!

Choupette i Karl Lagerfeld Choupette i Karl Lagerfeld Choupette Lagerfeld/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Choupette Lagerfeld - 9 Choupette Lagerfeld - 6 Choupette Lagerfeld - 7 Choupette Lagerfeld - 4 Choupette Lagerfeld - 8 Choupette Lagerfeld - 1 Choupette Lagerfeld - 4 Choupette Lagerfeld - 3 Choupette Lagerfeld - 2 Choupette Lagerfeld - 1 +6 Choupette Lagerfeld - 10 Galerija

Choupette je jedna od najslavnijih mačaka na svijetu, a bila je poznata kao muza legendarnog dizajnera Karla Lagerfelda u čijem je životu imala posebno mjesto.

Jedno od najprestižnijih modnih događanja Met Gala ove je godine bila posvećena liku i djelu legendarnog dizajnera Karla Lagerferlda čiji je život mnoge fascinirao, a posebice odnos koji je imao prema svojoj mački imena Choupette.

Pogledaj i ovo showbuzz Bizaran odnos Možete li zamisliti: Karl Lagerfeld večera sa mačkom?!

Iako se šuškalo da bi se i ona mogla pojaviti na crvenom tepihu u New Yorku, to se nije dogodilo, tamo je tek prošetao glumac i glazbenik Jared Leto u njezinom kostimu i time izazvao oduševljenje svih. Slavna mačka ostala je kod kuće u Parizu u kojoj živi sa svojom skrbnicom Françoise koja je prije za nju radila kao sluškinja. 

Choupette ima otvoren profil na društvenim mrežama, a nekad je imala i svoje osobne sluškinje koje su brinule da joj ništa ne nedostaje, putovala je privatnim zrakoplovom, a blagdane je provodila u potpunom luksuzu. Putem profila na Instagramu oglasila se i po pitanju dolaska na Met Galu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel)

"Milijun puta hvala svima vama, mojim obožavateljima, ljubiteljima životinja i tatinim obožavateljima. Svi ste pokazali najljubazniji entuzijazam i bezuvjetnu podršku. Mnogi su me pozvali da prošetam crvenim tepihom #METGALA2023 u čast tatici, ali radije smo ostali u miru i ugodnosti kod kuće. Odajemo počast tati svaki dan od rastanka s njime i jako smo dirnuti što vidimo da je još jedan dan posvećen njemu. S ljubavlju, zauvijek Choupette", stoji u objavi.

Karl je svoju ljubimicu upoznao preko prijatelja, koji je bio njen prvotni vlasnik. Jednom ju je prilikom čuvao, no nakon dva zajednička provedena tjedna modni ju je dizajner odbio vratiti.

"Čudno je to s Choupette. Nisam nikad mislio da bih se ovoliko mogao zaljubiti u životinju. Ona je sad zvijezda. Ima svoje bogatstvo od poslova koje je obavila u Japanu i Njemačkoj", otkrio je svojevremeno Karl i dodao kako ju je poprilično razmazio.

"Pretjerujemo s maženjem i četkanjem. Ima nekoliko osobnih sluškinja. Nikad nije sama kad me nema. Čak i kad spava, netko je uvijek u blizini. Ona je kao šik dama s osobnom sluškinjom", priznao je modni dizajner.

Karl je u jednom intervju za magazin Elle otkrio kako se čak dopisuje sa svojom mačkom i zbog novosti na njenom profilu na Instagramu nema vremena pratiti primjerice Chanelov profil, tvrtke čiji je bio direktor.

Choupette je bila jedno od najvažnijih bića u Karlovu životu, za njega je ona bila istinska ljubav za koju je bio izjavio da bi je čak oženio kad bi mu zakon to dozvolio. Ljubimica je uživala u luksuznom životu i sama je zaradila više od 2,5 milijuna funti, a navodno je naslijedila i dio Karlova bogatstva nakon njegove smrti.

Kada je Karl bio odustan od kuće, o Choupette su brinule njene sluškinje Françoise i Marjorie i ispunjavale joj svaku želju. Uz to imala je vlastitu kolekciju dijamantnih ogrlica, vlastitog kuhara i frizera.

"Čak i kada spava, ne želim da je sama. Ona je šik dama, doživljavam je kao ženu u svojoj glavi. Sluškinje se igraju s njom, brinu o njenoj predivnoj dlaki, tretmanima ljepote i zabavljaju je. Ona je centar mog svijeta. Kada biste je vidjeli, shvatili bi to", izjavio je u jednom od intervjua Karl.

A baš kao prava diva, Choupette nema samo jedno ime, već čak tri.

"Njeno ime je Choupette, princeza Choupette i gospođica Choupette. Sada je snježno bijele boje s nijansama karamele oko očiju, ušiju i na vrhu repa", izjavio je Lagerfeld za i.D magazine.

Plavooka mačka poslužila je kao inspiracija za brojne Lagerfeldove kreacije, uključujući poznatu crno bijelu kolekciju, kao i za mirisne svijeće s njenim portretom čija cijena iznosti više od 250 dolara po komadu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene