zanimljiv par

Magnet su za poglede gdje god se pojave, no uspješno skrivaju detalje koji sve zanimaju i već 17 godina prkose predrasudama!

Peter Dinklage i supruga Erica Schmidt - 4 Peter Dinklage i supruga Erica Schmidt - 4 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Dinklage i supruga Erica Schmidt - 1 Peter Dinklage i supruga Erica Schmidt - 2 Peter Dinklage i supruga Erica Schmidt - 3 Peter Dinklage i Erica (Foto: AFP) Peter Dinklage i njegova supruga (Foto: Getty Images) Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) Peter Dinklage Emmy (Foto: Getty) Peter Dinklage (Foto: Getty) Peter Dinklage (Foto: Getty) Peter Dinklage (Foto: Profimedia) +8 Peter Dinklage (Foto: Profimedia) Galerija

Peter Dinklage, i njegova supruga Erica Schmidt snimljeni su u rijekom zajedničkom izlasku, a zbog razlike u visini nisu mogli proći neopaženo

Glumac Peter Dinklage, koji je najpoznatiji po ulozi u Tyriona Lannistera u seriji "Igra prijestolja", snimljen je u rijetkom izlasku sa suprugom Ericom Schmidt s kojom je u sretnom braku od 2005. godine.

Pogledaj i ovo Peter Dinklage (Foto: Profimedia) U svom svijetu Privatni život skrivaju iako su u braku 15 godina: Nitko ne zna ime njihove kćeri, a ni spol drugog djeteta

Paparazzi su ih ulovili u New Yorku dok su išli u posjet prijateljima, a za tu su se prigodu modno uskladili i oboje su nosili crno.

Zbog razlike u visini ovaj par nigdje ne prolazi neopaženo, no oni svojom ljubavi ruše sve predrasude. Supružnici izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana, a uspješno funkcioniraju i kao suradnici.

Erica je scenaristica i radila je na jednom od Peterovih posljednjih filmova, mjuziklu "Cyrano", u kojoj Dinklage ima naslovnu ulogu.

"Pete je nevjerojatno zgodan, šarmantan i duhovit, no kada pišu o njemu, svi se tome čude zbog njegove visine. Ali to je Pete", kazala je supruga glumca 2012. godina za časopis Rolling Stone.

Zanimljivo je da se o njihovu privatnom životu zna jako malo. Poznato je da imaju dvoje djece i da su 2011. dobili kćer, no njezino ime, kao i spol drugog djeteta koje je rođeno 2017. godine, javnosti su nepoznanica.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Šuput u kombinezonu s otvorom pokazala da ne nosi grudnjak, a čupavi detalj bilo je nemoguće ne primjetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene