nigdje bez njih

Svi su se pitali zašto Petar Grašo nikad ne skida sunčane naočale, a sada je otkriven i razlog!

Petar Grašo Petar Grašo Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Nina Badrić i Petar Grašo - 6 Petar Grašo In Magazin: Petar Grašo - 4 In Magazin: Petar Grašo - 5 In Magazin: Petar Grašo - 6 Petar Grašo s roditeljima, sestrom i bračnim parom Rađa Petar Grašo i Hana Huljić In Magazin: Petar Grašo - 1 In Magazin: Petar Grašo - 2 +26 In Magazin: Petar Grašo - 3 Galerija

Petar Grašo svima je dobro poznat po svojim sunčanim naočalama koje su neizostavan modni detalj u njegovim kombinacijama, a evo i zašto ih nikada ne skida.

Pjevač Petar Grašo ni u ovim hladnijim danima ne skida svoje sunčane naočale sa glave, a one mu daju i dodatnu dozu šarma.

Upravo sunčane naočale uvijek su modni dodatak našem pjevaču, a mnogi su se često puta pitali zašto ih Petar nikad ne skida. Sada je otkriveno i zašto.

Riječ je o naočalama za vid, točnije fotoosjetljivim lećama.

Radi se o lećama koje se automatski prilagođavaju vremenskim uvjetima, često odabrane za osobe koje ne žele nositi odvojeno sunčane i dioptrijske naočale. Ove leće blokiraju UV zrake i na otvorenom se mogu značajno zatamniti, do čak 80 posto, pružajući istovremeno zaštitu od sunčeva bljeska, objašnjeno je kod raznih optika. 

Nedavno je objavio video iz zračne luke u kojem je pokazao da čeka let za Split, koji je kasnio, a iako to nije ništa neobično, pomalo je nevjerojatno da smo baš ovakvu situaciju gledali i u spotu za njegovu pjesmu "Fritula", koju je i dodao u pozadini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Podsjetimo, Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se u veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a u srpnju iste godine dobili su kćerkicu Albu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Veić - 3 Luka Veić - 4 Luka Veić - 2 Luka Veić - 1 +27 Luka Veić i Sarah Mikulec - 6 Celebrity Nakon finala konačno se oglasio i pobjednik MasterChefa Luka Veić, jednoj osobi posebno je zahvalio: ''Ne bih te mijenjao ni za šta!''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 8 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 6 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 2 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 1 +35 Posljednji ispraćaj Jurice Popovića - 1 Celebrity Rodbina i prijatelji oprostili su se od Jurice Popovića, neutješna Matija iz zagrljaja nije ispuštala njegovu fotografiju...

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene