Publika ga je zavoljela

Ciboci se oglasio nakon završetka Plesa sa zvijezdama, evo što kaže o tituli najstrožeg člana žirija!

Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Nova TV 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci - 9 Marko Ciboci - 8 Marko Ciboci - 7 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 3 Žiri showa Ples sa zvijezdama Marko Ciboci +20 Marko Ciboci Galerija

Marko Ciboci, kojeg je publika upoznala kao člana žirija showa ''Ples sa zvijezdama'', podijelio je svoje dojmove nakon što je i ova sezona privedena kraju.

Marka Cibocija gledali smo kao jednog od članova žirija u zadnjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Marko Ciboci "Najpoznatija u RH" Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

Iako je iza njega više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznat, šira publika upoznala ga je tek u ovom  showu, a evo kako će on pamtiti cijelo iskustvo. 

"Ples sa zvijezdama 2022. - što reći?! Preplavljen sam emocijama i zahvalnošću što sam dobio priliku biti dio ovog prekrasnog projekta. Pozitivna energija i kreativnost bili su apsolutno izvanredni u cijelom projektu. Imao sam priliku upoznati mnoge lijepe duše i divne ljude, od osiguranja do glavnog ureda", napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Cibocija su prozvali najstrožijim članom žirija, a on se oglasio i na taj komentar.

"Znam da sam bio muka, ali netko je to morao biti. Podijelimo ovu pozitivnu energiju s drugima, ali prije svega plešite i budite sretni", poručio je.

Marko je u showu stekao i nova poznanstva, a posebno ističe kolege iz žirija koji su uz njega činili još Franka Batelić, Igor Barberić i Larisa Lipovac Navojec.

"Moji dragi kolege su izuzetni profesionalci u poslu kojim se bave i sasvim je normalno da smo svi ostvarili konekciju koju do sada nismo imali. Nadam se da ćemo se tu i tamo susretati na različitim projektima", govori Ciboci.

A koliko je ovaj show promijenio njegov život?

"Moj život će nastaviti biti isti kao i prije njegovog početka, jedino što sam definitivno bogatiji za još jedno divno iskustvo", naglašava.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 5 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 4 Renata Lovrinčević Buljan - 1 +10 Renata Lovrinčević - 4 Nekad i sad Prošle su 22 godine otkako je proglašena najljepšom Hrvaticom, no i danas ju je nemoguće zasjeniti kad se skine u bikini

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 +4 Gemma Owen - 2 Zanimljivosti Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene