Zreo za svoje godine!

Omiljeni Cuccurin slavi 22. rođendan: "Ponosan sam koliko sam postigao ovako mlad"

Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin - Insta storij Marco Cuccurin i Paula Tonković - 7 +19 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 8 Galerija

Marco Cuccurin u novoj Instagram objavi, otkrio je kako slavi 22. rođendan te ispričao na što je veoma ponosan.

Influencer i ovogodišnji pobjednik "Plesa sa zvijezdama", Marco Cuccurin danas slavi 22. rođendan, a video s tortom objavio je na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin Na hrpi lijekova! Pobjednik Plesa sa zvijezdama požalio se na nove zdravstvene probleme: "Tijelo mi govori da pod hitno stanem..."

Na njemu Marco sjedi na krevetu i puše svijećice na torti, a u pozadini svira rođendanska pjesma.

"I vaš Marco slavi 22. rođendan. Vrijeme leti kao ludo, ali moram reći da sam ponosan koliko sam toga postigao ovako mlad. Uz 2 pobjede koje sada imam iza sebe, treća i možda najveća je da pušem svijećice u krevetu kuće u koju ćemo uskoro useliti, pa možemo li ljepši i bolji uspjeh od tog? Hvala vam što me podržavate, volite, pratite, a ja vam obećajem da vam donosim još mnogo novih stvari u ovoj godini. Voli vas vaš slavljenik Marco", stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Lucija Lugomer, Jelena Perić, Pedro Soltz, Lejdi Perković, Ivana Blažoti i mnoge druge kolege sa estrade poželjele su mu sretan rođendan i najljepše rođendanske želje.

Jedna od pratiteljica šokirala se kada je saznala da Marco ima samo 22 godine pa mu je poručila: "Markoo tebi je tek 22?!?!? Svaka ti čast kako si zreo za svoje godine, sretan ti rođendan provedi ga najljepše do sad!".

Podsjetimo, Marco je pobjedu u showu "Ples sa zvijezdama" odnio s partnericom Paulom Tonković, a o svemu se oglasio i na svom profilu na Instagramu.

"Ne znam gdje sam, nije mi ovo realno i jako sam sretan zbog Paule jer je ona to najviše zaslužila i drago mi je da je to dobila. Sve je bilo predivno i ništa ne bismo mijenjali", izjavio je Marco.

"Ja nisam pripremila govor! Sve je lijepo što Marco priča, ali da nema njega, ne bi bilo ovoga. Hvala svima, obožavam ovaj show", dodala je Paula.

  1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan, Gabriela Pilić Gabriela Pilić - 2 +31 Gabriela Pilić - 3 Celebrity Naša predivna plesačica zgodnog partnera vješto skriva, no sad ga je pokazala, evo zašto su ga prozvali Georgeom Clooneyem!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester - 3 Ida Prester - 2 Ida Prester Ida Prester u emisiji Zdravlje na kvadrat - 9 +25 Ida Prester u emisiji Zdravlje na kvadrat - 11 Zanimljivosti Ida Prester otkrila što je posebno oduševilo njezinu obitelj u Zagrebu: "Kakva super ideja"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene