Nije išlo

U braku s glumcem starijim 32 godine izdržala je godinu i pol, a sada se čini spremnom za potragu za novom ljubavi!

Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Dylan Penn (Foto: Getty Images) Galerija

Leila George snimljena je u predgrađu Sydneyja dva mjeseca nakon što je predala zahtjev za razvod od Seana Penna.

Bivša supruga američkog glumca Seana Penna, Leila George snimljena je u Bondiju dva mjeseca nakon što je podnijela zahtjev za njihov razvod, i to u zanimljivom izdanju.

Pogledaj i ovo showbuzz Živi punim plućima! Otkako je ostavila 32 godine starijeg glumca, uglavnom pokazuje svoju top figuru, a u braku su izdržali svega 15 mjeseci!

29-godišnja australska glumica šetala je predgrađem Sydneya uz plažu, pritom pokazujući svoje vitko tijelom u bijelom sportskom grudnjaku i odgovarajućim biciklističkim hlačicama. Pogled je skrivala iza sunčanih naočala i nije se previše obazirala na paparazze koji su je slijedili, a ono što se odmah dalo primijetiti je i to da nema više zaručničko i vjenčano prstenje na ruci, koje je inače nosila cijelo vrijeme dok je bila u braku sa 61-godišnjim Seanom.

Njezine najnovije fotografije u opuštenom izdanju pogledajte OVDJE.

Bivši supružnici upoznali su se na snimanju filma "Posljednje lice" 2015. godine, a u vezi su bili pet godina prije nego što su se vjenčali na privatnoj ceremoniji u njihovoj obiteljskoj kući u srpnju prošle godine. Međutim, čini se da je ljubavi došao kraj jer je Leila podnijela zahtjev za razvod samo 15 mjeseci kasnije.

Točni razlozi prekida nisu poznati, no kruže glasine da je njihov odnos imao uspona i padova i prije nego što je pala prosidba, a veliki je problem navodno bio i Seanov prenatrpan raspored i brojne poslovne obaveze.

Leila je, inače, samo nekoliko mjeseci mlađa od Seanove 30-godišnje kćeri Dylan Penn i dvije godine starija od njegova 27-godišnjeg sina Hoppera Penna.

Seanu je to već treći propali brak nakon što se 2010. godine razveo od glumice Robin Wright, s kojom je proveo zajedno 14 godina, a 1989. godine razveo se od pop-kraljice Madonne.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Jason Momoa (Foto: Instagram) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) +0 Jason Momoa (Foto: Getty Images) Celebrity Aquaman i u stvarnom životu! Isklesani glumac priredio show na plaži, osim mišića, pokazao je i zavidne vještine

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Kulušić-Neral Roko Kulušić-Neral Pedeset i prva emisija showa MasterChef - 13 Pedeset i prva emisija showa MasterChef - 8 +3 Četrdeseta emisija showa MasterChef - 6 Celebrity Roko je napustio MasterChef ranije nego što je očekivao, priznao nam je kakvom se plasmanu nadao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene