Svi su pričali o njima

Četiri je godine maštala o njoj, a od 2004. više ništa nije stajalo na putu njihovoj ljubavi

Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: AFP) Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: AFP) Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Ellen Degeneres (Foto: Profimedia) +0 Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Galerija

61-godišnja Ellen DeGeneres i 46-godišnja Portia de Rossi zajedno su od davne 2004. godine.

Ellen DeGeneres nekad nije imala ništa, a danas ima sve.

Pogledaj i ovo showbuzz malotko im vjeruje Nižu se nove optužbe protiv nje, pa se oglasila njezina 15 godina mlađa supruga i poznati prijatelji

61-godišnja komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres s 20 godina izgubila je tadašnju djevojku u tragičnoj automobilskoj nesreći. U to vrijeme komičarka je živjela u New Orleansu i jedva spajala kraj s krajem konobareći. S djevojkom je živjela u unajmljenom stanu, a kako si ga sama više nije mogla priuštiti, tijekom tugovanja se morala i iseliti iz njega.

Pronašla je stan u suterenu koji je umjesto kreveta imao samo madrac koji je k tome bio i prepun buha, a upravo joj je tamo sinula ideja kako bi svoju tugu mogla pretvoriti u stand-up show te tako lakše prebroditi teške dane.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

1986. godine pojavila se u "The Tonight Showu" koji je u to vrijeme vodio komičar Johnny Carson, a ostalo je povijest.

Njezino se bogatstvo danas procjenjuje na vrtoglavih 360 milijuna dolara, a njezin "The Ellen DeGeneres" show jedan je od najgledanijih i najpopularnijih.

No na vrhuncu velike slave Ellen je još jednom pala na samo dno i ostala bez svega kada je priznala da je lezbijka u velikom intervjuu za slavni časopis Time s naslovnicom "Yep, I'm gay". Ellen je zatim gostovala u showu još slavnije Opre Winfrey, a reakcije mnogih bile su jako negativne. I Ellen i Oprah primale su prijetnje te su nazivane pogrdnim imenima, no to je bio tek početak.

Ellen je priznanjem gotovo uništena karijera na svim poljima jer ona nije samo komičarka i voditeljica, već i glumica te spisateljica, no ona se vratila jača nego ikad.

S poslovnom srećom stigla je i ona ljubavna s glumicom Portijom de Rossi, zanosnom plavušom najpoznatijom po ulozi u seriji "Ally McBeal". Cure su prohodale 2004. godine, no upoznale su se 4 godine ranije. Tada je među njima zaiskrilo odmah, no Ellen je u to vrijeme bila u vezi.

Ipak, voditeljica je kasnije priznala kako je godinama razmišljala o Portiji nakon susreta jer nikad ni s kim nije osjetila takvu energiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on

2008. godine, nakon što su u Kaliforniji dopušteni istospolni brakovi, Ellen i Portia stale su pred oltar, a Portia je uzela njezino prezime. Za par se nikada nije vezao niti jedan skandal, a u svojoj vili žive s nekoliko pasa i mačaka.

Ipak, posljednjih se dana šuška kako proživljavaju bračnu krizu, no Portia je kratko komentirala kako je počašćena time što se i dalje priča o njima. "Ellen i ja pokušavamo ignorirati glasine, koliko god one bile nevjerojatne", poručila je u jednom intervjuu. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Zrinjevcu (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) Tigrasto izdanje Maje Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput u In Magazinu (Foto: Dnevnik.hr) +6 Maja Šuput o sebi (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Šuput će ove jeseni imati više razloga za slavlje, evo što nam je otkrila o dolasku prinove u obitelj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene