osvojio svijet, ne europu!

Svi obožavaju našeg Baby Lasagnu, sve govore komentari ispod njegova nastupa na YouTubeu!

Baby Lasagna Baby Lasagna Profimedia 1/48 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 8 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 7 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 6 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 5 Baby Lasagna na prijemu u Švedskoj - 3 Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 9 +37 Baby Lasagna Galerija

Dojmovi na nastup Baby Lasagne u finalu još se ne prestaju nizati.

Nakon nastupa Baby Lasagne u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga brzinom munje nizale su se reakcije koje i dalje ne prestaju, a video na YouTubeu trenutačno broji skoro tri milijuna pregleda. 

Donosimo neke od deset tisuća komentara koji se nalaze ispod tog videa. 

"Kako lijepo od njega što je prihvatio Eurosong na svom koncertu", "Hrvatska treba biti ponosna na njega. Ostavio je dušu na sceni i dao je sve od sebe", Iz Južne Afrike sam i gledao sam prvi put Eurosong. Baby Lasagna je ubio. Stalno ga puštim na laptopu. Mora pobijediti", "Pjesma o mladiću koji mora napustiti Hrvatsku i otići u Europu će zapravo Europu donijeti u Hrvatsku", "Pobjednik. Jak, drugačiji, dobra izvedba. Trebamo glasati za njega", "Opsjednuta sam ovime", "Hrvatska, morate pobijediti", samo su neki od komentara. 

Što je Baby Lasagna rekao nakon prolaska u finale, pogledajte OVDJE.

Kako je njegov tim reagirao na prolazak u finale, pogledajte OVDJE.

I dalje se nižu reakcije gledatelja, memeove i pohvale skupili smo OVDJE.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 5 +32 Baby Lasagna Celebrity Emotivni Baby Lasagna objavio poruku zahvale fanovima: ''Sjećam se kad sam u svojoj maloj sobi pisao ''Rim tim tagi dim...''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 +32 Baby Lasagna - 3 Celebrity Lasagna skočio još više na kladionicama, je li moguće da će se ostvariti ono što svi željno iščekuju?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene