One su ponosne

Eksplicitne scene dviju oskarovki podigle prašinu u Hollywoodu: "To nije tijelo kakvo sam imala u svojim dvadesetima"

Saoirse Ronan (Foto: Getty Images) Saoirse Ronan (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Saoirse Ronan (Foto: Getty Images) Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Kate Winslet (Foto: Profimedia) +0 Kate Winslet (Foto: Profimedia) Galerija

Kate Winslet i Saoirse Ronan zvijezde su filma "Ammonite", u kojem su između ostalog snimile eksplicitne scene seksa.

Oskarovke Kate Winslet i Saoirse Ronan jedna su od glavnih tema stranih medija posljednjih nekoliko dana s obzirom na to da se približava premijera romantične drame "Ammonite" u kojoj glume zajedno.

Pogledaj i ovo Kate Winslet i kći Mia Threapleton - 4 Mamina slika i prilika Zvijezda Titanika pokazala lijepu kćer, koju je dugo skrivala od javnosti i koja je od nje naslijedila sve najbolje!

Najviše pozornosti kod javnosti privukla je scena seksa koju su dvije kolegice snimile i podigle prašinu u holivudskim krugovima.

No Kate je itekako ponosna na snimljeni film, što je priznala u intervjuu za The Hollywood Reporter i dodala da je ponosna što je pokazala svoje golo tijelo u 40-im godinama, kao i na scenu intimnog seksa koja je jedna od najeksplicitnijih koje je u životu odigrala.

"Osjećaj zasigurno nije bio poput onoga kao kad jedeš sendvič. Saoirse i ja smo same osmišljavale scenu", izjavila je 44-godišnja Kate.

Film će premijerno biti prikazan na Filmskom festivalu u Torontu tijekom sljedećeg mjeseca, nakon što je prvotno trebao biti prikazan na festivalu u Cannesu koji nije bio održan zbog pandemije koronavirusa.

Radnja filma odvija se u Engleskoj 1840 i neke godine, a govori o Mary Anning, skupljačici fosila i udanoj ženi s kojom je u vezi.

Govoreći o scenama seksa, Kate je priznala kako je redatelj filma Francis Lee bio vrlo nervozan zbog njihova snimanja, pa je slavna oskarovka odlučila preuzeti kontrolu.

"Pusti nas da to odradimo same. I jesmo. Dogovorile smo se kako ćemo početi, kako ćemo se ljubiti, što ćemo s grudima, u kojim ćemo biti pozama. Označili smo ritam svake scene. Nikad se nisam osjećala toliko ponosno kao što sam bila snimajući te ljubavne scene", priznala je.

Iako je imala priliku koristiti dvojnicu, otkrila je da se na tu mogućnost samo nasmijala.

"Imam gotovo 45 godina, a Saoirse je gotovo upola mlađa od mene. A imati takvu priliku u 40-ima, biti svoj, nakon što ste rodili djecu... Shvaćate što želim reći? Žene zapravo nemaju hrabrost za takvo nešto inače. Bila sam jednostavno uzbuđena što mogu reći, ljudi ovako sada izgledam i to nije ono tijelo kakvo sam imala u svojim dvadesetima", izjavila je glumica čije razgolićene scene iz "Titanica" mnogi danas pamte i dodala kako se pobrinula da ne smršavi, što je inače radila za svoje prijašnje uloge.

Kate je majka troje djece, danas 19-godišnje kćeri Mije koju je dobila s prvim suprugom Jimom Threapletonom, 16-godišnjeg sina Joea iz drugog braka sa Samom Mendesom i 6-godišnjeg sina Beara kojeg je dobila s aktualnim suprugom Edwardom Abelom Smithom.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Instagram) +0 Halle Berry (Foto: Instagram) Celebrity Objavila fotku u toplesu: Uspješno prkosi svojim 50-ima i ne prestaje se hvaliti provokativnim izdanjima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene