Sad mu je žao svega

Teške uvrede koštale su ga boravka na Farmi, ali svjedno je zaplakao kad je saznao da odlazi

Dvoboj Srećko i Jasmin (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Srećko i Jasmin (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dvoboj Srećko i Jasmin (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Srećko i Jasmin (Foto: Dnevnik.hr) Dvoboj Srećko i Jasmin (Foto: Dnevnik.hr) +0 Dvoboj Srećko i Jasmin (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Jasmin Kunišinac napustio je Farmu.

Jasmin Kunišinac u dvoboju znanja izgubio od Srećka te je spakirao svoje stvari i pozdravio se s farmerima. Teške uvrede koštale su ga daljnjeg sudjelovanja u showu jer ga je Općina kaznila odabravši ga za drugog duelista bez prava odabira dvoboja.

Pogledaj i ovo Roberto Levak (FOTO: Privatni album) Mladi zavodnik U novoj Farmi gledamo i posinka Indire Levak! Otkrio nam je kakva je pjevačica zapravo

Da mu je teško zbog svega, pokazale su njegove suze kod zadnjeg obraćanja farmerima. Razgovarali smo s Jasminom koji nam je otkrio kako sada gleda na svoje ponašanje i uvrede te s kojim farmerom ne želi više imati nikakav kontakt.

1. Je li farma opravdala tvoja očekivanja?

Farma je i više nego opravdala moja očekivanja. Ja sam želio biti tamo i isprobao sam sve. Maksimalno sam se trudio. Pomagao sam i onima s kime nisam bio dobar. Ja sam svoj cilj ispunio. Malo mi je žao što sam izašao.

2. Općina te izabrala kao drugog duelista zbog vrijeđanja i nepoštivanja ostalih farmera. Neke si nazivao 'starim budalama'. Kako sada gledaš na to ponašanje?

Nije mi krivo što sam ih nazivao takvim imenima. I oni su iza mojih leđa pričali tko zna što sve ne. Kad sam otišao u duelističke kućice sve se odmah vidjelo tko je koga počeo tamo napadati. Ja sam njih mogao nazivati svakako. Ana ima pik na mene jer sam ja nju izbacio iz kuhinje. Ona je hranu sakrivala. Nosili su je u sobu pa su jeli tamo. I normalno da netko mora imati pik na mene. Ja sam njima čak možda i bio neka konkurencija. Srećko se malo brinuo jer je mislio da neću održati riječ. Ja sam svoju riječ održao i ispao sam pošten. Izašao sam van i počeo sam plakati. Mislim počeli su i oni svi. Ipak još malo žalim za njima svima iz moje sobe. Mislim nisu mi još prijatelji. Tek se znamo mjesec dana, ali već je krenulo prijateljstvo. Tko zna što će biti kasnije kad izađemo vani.

3. Nakon svađe si se rasplakao i Kristina te došla tješiti. Što je zapravo bio okidač da se rasplačeš?

Pa nakupi se svega. Ja čujem Anu kako ona dole priča kako sam se udebljao. Pa normalno da sam se udebljao, pa neću ja tamo biti gladan. Samo se treba snaći i ne može nitko biti gladan. A to što netko neće piti jaja ili jesti povrće iz vrta to nije moja stvar.

4. Vidljivo je bilo da sa Šteficom nikako nisi mogao uspostaviti dobar odnos. Zbog čega?

A ona isto ima neke svoje cake. Ona je mene isto bila napadala. Išla mi je na živce. Ja uzmem mlijeko ona odmah nešto prigovara. Je da je ona starija i može mi biti i baba i mama, i ja sam nju nazivao svakako, ali nazivala je i ona mene tako da stojim iza onog što sam rekao. Možda kad bih se vratio nazad ne bih se promijenio. Ostao bih isti. Je da je ona starija, ali mora i ona znati neke svoje riječi koje govori iza leđa.

5. Tko je po tebi najviše unosio nemir na farmi?

Nemir je unosio Matej. S Matejem sam se pomirio, ali ipak za mene više ne postoji. Ne želim imati nikakav kontakt s njim. Lagao je da hoće ići doma i dali smo mu šibicu i na kraju izabere Maju i izbaci je.

6. Što bi sada promijenio da možeš?

Ne bih sada ništa promijenio. Jedino se možda ne bih svađao. Kad bi mi netko nešto rekao na jedno uho bi mi ušlo, a na drugo izašlo. Znam da sam dosta pogriješio s time. Bilo bi me briga za sve što netko kaže.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene