mučni detalji...

Od početaka karijere potpuno je promijenila imidž, a istinu o njezinu odnosu s majkom rijetki su znali

Ariel Winter (Foto: Profimedia) Ariel Winter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Profimedia) +0 Ariel Winter (Foto: Profimedia) Galerija

Mlada glumica Ariel Winter pred kamerama se pojavila s tek četiri godine, a dugo je osvajala svijet u seriji "Moderna obitelj". Osim glume, i njezin je privatni život privlačio dosta pozornosti, a ta mlada ljepotica ima tek 23 godine.

Američka glumica Ariel Winter najpoznatija je po ulozi Alex Dunphy u popularnoj seriji "Moderna obitelj", a ta mlada dama koja je ovih dana proslavila 23. rođendan pred kamerama je već dugi niz godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Drastična promjena Odbacila je sve svoje zaštitne znakove, više ne mari ni za objektive dok ju dečko masira na plaži

Winter je rođena u američkoj Virginiji, mlađa je sestra glumaca Shanelle Workman i Jimmyja Workmana. Prvi posao dobila je u jednoj reklami kada je imala tek četiri godine, a nedugo zatim uslijedile su i njezine prve televizijske uloge. U "Modernoj obitelji" Ariel se pojavila još prije 12 godina kada je ta serija prvi put prikazana na malim ekranima, a nastavila je baviti se glumom do danas.

Winter je izrasla u prelijepu djevojku, a nakon što su ona i njezine kolege osvojili četiri nagrade SAG za seriju, njezina karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Tijekom godina na vidjelo je izašao i njezin odnos s majkom, koja je postala poznata tabloidima po maltretiranju svojih kćeri. Crystal Workman natjerala je svoju djecu da se bave glumom te ih je maltretirala, a Winter je 2012. godine zatražila preko suda da joj sestra bude skrbnica. Nitko više ne razgovara s majkom, a Ariel je medijima ispričala kako ju je Crystal uvijek oblačila da izgleda starije nego što zaista jest. "Ljudi su mislili da imam 24 godine kada sam imala tek 12. Da sam u tom trenutku trebala biti gola na ekranima zbog neke scene, moja majka sigurno bi pristala", rekla je Ariel jednom prilikom. Glumica danas živi život kakav je oduvijek htjela.

Ariel je bila dugo u vezi s kolegom Ricom Rodriguezom, a i nakon prekida ostali su dobri prijatelji. Upoznali su se s tek 11 godina i oboje su govorili da ih veže puno zajedničkih uspomena, a jedva su dočekali i da glume u istoj seriji. Danas glumica ljubi kolegu Lukea Benwarda, s kojim je u vezi od kraja 2019. godine.

Glumica danas izgleda i dosta drugačije od onoga kakva je bila na početku svoje karijere. Redovito je privlačila pažnju oskudnim odjevnim kombinacijama i oblinama, dok je sada vidno mršavija. Posebno je dekolteima isticala svoje bujne grudi, za koje je otkrila da ih je smanjila sa 17 godina jer su bile veličine F i zadavale joj psihičke i fizičke probleme.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene