ali bilo je zaraženih

Žarko su željeli snimanje pa ih je koštalo: Napravili 40.000 testova na koronu u 18 mjeseci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filmski studio Pinewood pobrinuo se da se vodi puno brige o zdravlju na setu filma "Jurassic World: Dominion", no unatoč tome jedan djelatnik je bio zaražen koronavirusom.

Neke produkcijske kuće u Hollywoodu su nastavile sa snimanjima unatoč pandemiji koronavirusa, no zbog toga su morale jako puno voditi računa o mjerama opreza. 

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Lijepe vijesti Ekspresno su se zaručili i vjenčali, a kći holivudskog snagatora i muž koji je poznati glumac sad čekaju bebu

Filmski studio Pinewood, koji je snimao "Jurassic World: Dominion", shvato je veoma ozbiljno sigurnost svih na setu pa je u kolovozu otkriveno da je napravljeno 18.000 testiranja na Covid-19. Budući da je riječ o velikoj produkciji, mnogi su očekivali da će biti puno testova, no ne baš toliko. 

No još više je iznenadila nova brojka, piše Deadline. Naime, prije nego što je film završen i stigao je u produkciju, napravljeno je 40.000 testova i to u 18 mjeseci snimanja. Tijekom tog razdoblja strogo su se držali protokola i zahtijevali od ekipe sa seta da bude mjesecima u izolaciji od drugih ljudi. 

Ipak, u listopadu se dogodilo da je jedan zaposlenik ipak zaražen koronavirusom zbog čega su morali dva tjedna stopirati snimanje. 

No mnogi vjeruju da se cijeli trud isplatio jer smatraju da će nastavak trilogije "Jurassic World: Dominion" biti veliki blockbuster. U film se vratila originalna postava u kojoj su glumci Chris Pratt i Bryce Dallas Howard te redatelj Colin Trevorrow pa se fanovi raduju rezultatu. 

Njega će moći vidjeti tek u 10. lipnja 2022. u Americi dok će ostatak svijeta još malo duže pričekati dolazak filma u kina. Prema američkim medijima, u snimanje je uloženo 200 milijuna dolara, a ne zna se koliko je još potrošeno na mjere sigurnosti i testiranja zbog koronavirusa. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene